Fengslet i sitt eget hjem

Dette innlegget handler om at det finnes gale mennesker overalt, og at man ikke burde være for naiv når det kommer til leie av bolig.

 

Jeg er tilbake i Trondheim, og for litt over bare to måneder siden var jeg på en rekke hybelvisninger her i byen. Jeg hadde lenge overnattet hos kjæresten, men nå var det på tide å finne seg et eget sted å bo. Jeg endte til slutt opp hos en tilsynelatende trivelig, ufør dame, som tilbudte meg å leie et rom i rekkehuset hennes, og at jeg og kjæresten min kunne ha hele huset i helgene da hun var bortreist. Pris: 4000 i måneden. Jeg syntes det hørtes og så veldig bra ut; badet var klassisk og rent, og kjøkkenet hadde et herlig, stort kjøleskap. Lite visste jeg om at maten jeg skulle putte inn i dette skapet, kun ville ligge der urørt og mugne.

Jeg følte meg vel sikkert tilfreds ved tanken på å endelig kunne flytte inn et sted. Så deilig det ville være å bli kvitt den bekymringen! Så jeg var impulsiv, og skrev under på leiekontrakten samme kveld. Jeg burde ha tatt den endeløse skravlingen og den tarvelige katten hennes som et faresignal. De aller fleste vet bedre enn å legge ut hele livshistorien til hver niese, sønn og bror i slekten. Jeg tenkte hun kanskje bare var veldig spent på å få en ny innflytter. Når det gjelder katten, hadde den tygd av seg pelsen på alle de fire bena, magen, litt på ryggen og i tilleg var den blid på ett øye. Stakkars katt!

Det begynte veldig uskyldig. Det er fremdeles veldig vanskelig å sette fingeren på alt det hun gjør som får meg til å rive meg i håret, for man må på en måte oppleve det for å skjønne det selv. Eiendelene mine hadde endelig blitt plassert på hyller og i skap. På veggen er det fire knagger jeg kan henge jakkene mine på. Nå har det seg sånn at jeg liker å henge kåpen min i yttergangen, og der var det da fire knagger til disposisjon. Jeg var ute av huset en stund, og da jeg kom tilbake, var kåpen borte. Hun ropte fra stuen at hun lå den på rommet mitt, siden det ble så trangt i gangen om den skulle henge der. Med den lyse pipestemmen min beklagde jeg og tenkte ikke mer over saken. En dag ville hun lære meg hvordan vaskemaskinen funket. En vaskemaskin er ikke akkurat rakettforskning, men hun brukte vel ti minutter på å fortelle meg alt det er mulig å fortelle om en vaskemaskin. Videre legger hun ut om hvordan forrige leietaker aldri vasket noe som helst, hverken klærne sine eller seg selv. Nei, hun var virkelig ikke noe til jente - det luktet visst så ille tobakk av henne siden hun røkte, at utleier bare ble nødt til å vaske hele leiligheten da hun flyttet ut. Og det var ikke bare stakkaren som hadde bodd her før meg som det ble snakket stygt om - en god venninne av utleieren var på besøk i et par dager. De hygget seg og lo sammen til langt på natt, og en natt ble det ikke helt stille før klokken hadde tippet tre. Da er det ikke akkurat morsomt å stå opp grytidlig om morgenen for å dra på jobb. Uansett, da denne gode venninnen hadde dratt, fikk jeg høre hvordan hun var så slitsom og krevende å ha på besøk. Hun brukte en nedlatende tone da hun snakket.

Samme kveld lagde jeg pannekaker. Den lille porsjonen utgjorde fire små havrepannekaker, og jeg dobbeltskjekket da jeg gikk derifra at alt så rent og fint ut - jeg visste at damen er svært opptatt av at alt skal være perfekt. Badet blir vasket flere ganger i uken, servanten hver dag. Dette var den første gangen jeg lagde meg middag i mitt nye hjem. Neste dag roper hun på meg. Hun forteller meg strengt at neste gang jeg lager mat, må jeg passe på å tørke opp etter meg, for jeg hadde visst etterlatt meg en haug av hvite flekker fra røren på både brødrister og mikrobølgeovn. Forvirret måtte jeg bare beklage. Det kunne vel stemme det, at jeg ikke akkurat hadde sjekket om brødristeren var flekkfri, på samme måte som jeg ikke sjekket lampen i taket, eller bak kjøleskapet. Jeg unngikk å lage middager deretter. Hver gang jeg gikk fra rommet mitt til kjøkkenet, var det noe hun måtte ta opp med meg; Om katten hennes gjorde fra seg i sandkassen mens hun var borte, kunne jeg rengjøre den slik. Skal jeg betale fire femdeler av husleien hennes for å plukke opp ekkel kattebæsj? Skulle jeg koke egg? Da var det viktig jat jeg gjorde det sånn og sånn, bruke denne kaserollen, og laot det stå i nøyaktig ni minutter.  Skulle jeg dusje, måtte jeg stå i det ene hjørnet, det kunne jo sive vann ut gjennom dørsprekket, selv om det lå et håndkle på gulvet. Jeg måtte huske å låse døren etter meg, uansett hvilken tid det var på dagen, ytterdøren skulle til alle tider være låst. Hva om noen bryter seg inn? For all del kunne jeg ikke glemme å slå av lyset på badet, og iallefall ikke på rommet mitt! Naboene kunne jo se det, så hun gikk like gjerne inn og slukket det. Temperaturen på gulvet mitt var visst også for høy, så hun gikk dermed inn og skrudde ned. Kjære vene, jeg hadde latt vinduet mitt stå åpent! Det kunne jeg ikke gjøre, folk kunne bryte seg inn. Og de kveldene jeg hadde vært på besøk hos min kjære, og han kjørte meg hjem, var han bare pent nødt til å parkere bilen 50 meter unna - naboene kunne klage på bråket fra bilen - klokken ti om kvelden. En natt spurte jeg henne  om han kunne ligge over - noe som selvsagt var i orden, hun brydde seg ikke. Da han lå over neste natt, var det derimot en annen klang. Det var visst IKKE en del av avtalen, denne leiligheten er jo så liten at det blir fullt om noen skal ligge over. Ja, dine venninner kan ligge over i en uke i strekk uten forvarsel, men ikke den beskjedne kjæresten min. Vi befant oss kun på rommet mitt.


Beauty | via Tumblr

Hver dag sitter hun der. I stuen, fremfor sin dyrebare TV. I ny og ned kommer barnebarnet på besøk. Stakkars unge, får så mye ufortjent pes. Nydelig jente på sju. I går hørte jeg at hun fikk kjeft av bestemoren da hun satte seg på feil stol.... Så fikk hun  kjeft fordi hun ved uhell klarte å rufse til det nykammede håret sitt . Og hun får bare se på barneTV i en begrenset periode, bestemor klarer ikke den type slitsom TV.

Jeg hadde gått ned 3 kg. Jeg turde ikke gå til kjøkkenet i frykt for å bli fanget i nettet hennes. For uansett hvor mye jeg hadde lyst, klarte jeg ikke å si ifra når jeg syntes det kanskje var nok prating for i dag. Hun kunne holde meg der i tjue minutter, hvor hun kun pratet om seg selv og de dyrebare sønnene sine på 40 år. Om jeg prøvde å skyte inn en kommentar, ble jeg bare avbrutt. Hva jeg mente om temaene, hva jeg hadde opplevd og i det hele tatt noe fra min side, var uinteressant. Nei, turen til kjøkkenet var rett og slett ikke verdt det. Og dette bekymret kjæresten min. De eneste gangene jeg spiste, var da jeg var ute sammen med han. En dag han besøkte meg på kvelden, hadde jeg ikke spist noe som helst. Jeg var grinete og svak. Han skjønte hvorfor, og tilbudte seg å gå til kjøkkenet sammen med meg. Jeg hadde ikke lyst, men han klarte å overbevise meg. Valget gikk igjen på pannekaker, og like før jeg skulle lage røren, la jeg merke til noen hvite flekker på brødristeren. Dette var ikke mine flekker, men jeg vasket dem bort. På veg til rommet, smilte hun til oss og sa at vi måtte kose oss med den deilige maten. Neste morgen fikk jeg streng beskjed om at jeg ikke fikk lov til å bruke kjøkkenet etter halv ti på kvelden. Hun likte å ha litt privatliv på kveldene. Jeg visste at klokken ikke hadde passert mer enn ni. Det eksploderte det vel litt for meg. Jeg spurte spurte om det var sånn at jeg ikke fikk ta meg mat når jeg var sulten, uansett hvilke tid det var på døgnet. Joda, jeg måtte vel spise, men ikke så sent. . Jeg forklarte henne at jeg ikke hadde spist noe som helst denne dagen, og at jeg måtte ha mat.  - Ikke hennes problem. Dessuten sto det ingenting i kontrakten om at jeg fikk bruke kjøkkenet i det hele tatt. Så jeg betalte 4000 for en seng og en dusj, men ikke noe kjøkken? I samme slengen fortalte jeg henne hvor lei jeg var av at alt hun noen gang sa til meg, var ting jeg måtte forbedre. Jeg fortalte henne hvordan jeg følte meg tvunget til å sitte inne på det deprimerende lille rommet mitt og holde kjeft. Dette var andre gang jeg hadde laget meg middag på to måneder. Èn gang for mye for henne.

Kjæresten min jobber til langt på natt. Uten de små pausene han tar seg til å besøke meg, får jeg ikke møtt han. Han hadde en slik pause for noen dager siden. Plutselig hører jeg noen rope fra gangen. Med sin skumleste stemme brølte hun ut at besøkstiden var over, dette hadde vi jo snakket om?! Nå måtte han bare dra.

Nei. Vi hadde ikke snakket om det. Hun hadde sagt at hun kom til å være borte nesten hver helg (noe som selvfølgelig aldri skjedde, dette mennesket bodde i stuen sin). Vi hadde aldri avtalt noe om overnatting. Hun hadde bare kommet med alskens regler i ettertid.

Nok var nok. Dagen etter fikk jeg en lang tekstmelding som sa at hun håpte hun slapp flere av disse besøkene, for dette orket hun ikke lengre. Jeg svarte henne at jeg hadde bestemt meg for å flytte ut. Hennes svar: Jeg kommer hjem nå.

Jeg ble overassket over hvor rolig hun tok det. Hun prøvde allikevel å lure meg med at jeg var pliktig til å bo ut leietiden. Hun syntes heller ikke noe synd på meg, nå sto hun jo tross alt uten leieboer.....

 

Det viktigste - ikke vær naiv når det kommer til leie av bolig. Og jeg fraråder alle å leie et rom i samme hus (og etasje) som utleier. Og pass på hva det er du skriver under på. Og nå ser jeg jo at kjøkkenet var inkludert i leien, uten noen begrensninger. Min utleier gjorde feil i at hun ikke avklarte alle de spesielle husreglene sine i kontrakten! Siden de var så omfattende, burde de ha stått nedskrevet - og da ville jeg heller selvfølgelig ikke gått for denne hybelen. Spør utleieren din om de har noen spesielle regler, før du signerer. Få de skrevet ned på kontrakten!

Når det kommer til leietiden min, så er det noe som heter tidsbestemt leie og tidsubestemt leie. Vår kontrakt skulle liksom være en tidsbestemt leie fra september 14. - juni 15., MEN i huseieloven står det klart og tydelig at leie av et rom i en annens bolig må ha en leietid på minst ett år, for å være tidsbestemt, altså bindende. Siden det kun er 9 måneder mellom september og juni, har jeg én måneds oppsigelsesrett, så jeg er LETT ute i løpet av desember.

På disse månedene gikk jeg ned 5 kg. De kiloene skulle ikke blitt borte på grunn av sult.

 
Jubileum

Den 25. juli i fjor ble Thomas og jeg sammen, så i går hadde vi vært kjærester i 7 måneder. Samtidig er det 10 måneder siden vi møttes på Tryvann - og jeg synes det er sjokkerende hvor raskt tiden har gått! Er det virkelig nesten ett år siden vi var russ? Ett år siden vi kunne gjøre alt mulig teit, men allikevel komme unna med det på grunn av den røde dressen? Hah, tydeligvis. Men jeg synes ikke lenger det er trist at den tiden er forbi, for jeg har vokst sånn på dette året, og jeg er fornøyd med tilværelsen slik den er akkurat NÅ.

Jeg er halvveis inne i turnusen, så om tre uker får jeg endelig møte Thomas igjen! Og siden tiden flyr når man har det gøy, rekker jeg vel knapt å blunke før han faktisk står foran meg.

SÅ gira er jeg!

Skuffende valentine

Vel, når man befinner seg på kystvakten, mange hundre nautiske mil fra venner og kjære, er det ikke store muligheter for å få en romantisk valentine.
I mitt tilfelle jobbet jeg hele dagen, mottok ikke en eneste melding, verken på Facebook eller på telefon - ikke engang en ussel snap!! Og når du innser at du ikke er verdt en liten oppmerksomhet fra kjæresten din engang, på denne dagen, er det vel ikke stort annet å gjøre enn å gråte en skvett. (Neida, jeg gråt ikke da...)

Så dagen endte med slasking og skytespill

Ikke si det til noen, men Darth Vader er min far

Hvordan var din Valentine's Day?

dra tilbake

Etter snart 13 dager meg perm, blir det på tide å dra tilbake til det nye tjenestestedet. Det er blandede følelser her, jeg et superspent og nysgjerrig på hvordan det vil bli, men samtidig vet jeg at det kommer til å bli veldig tungt. Ikke tungt på grunn av arbeidsoppgavene, nødvendigvis, men med en turnus der jeg er borte 6 uker i strekk før jeg får fri. 6 uker er lenge. Om vi starter rett på sak i morgen, betyr det at jeg ikke får sett familie, venner eller Thomas før i slutten av mars...

Men uansett, kjærligheten overvinner alt, er det ikke det de sier? Og det viktigste er at jeg virkelig har fått kost meg de 12 dagene jeg har vært her!

Jeg har fått kost masse med katten til Thomas

kost masse med Thomas

Vært på teater (Kristoffer Schau var der, og han var skikkelig høy (i cm)

Vært på besøk hos en venn

Irritert Thomas

Vært på gangstertur med Thomas. (Egentlig ikke, men han så bare så sykt gangster ut her...)

Så jeg har vel egentlig ingenting å klage på - bortsett fra at i dag- siste dagen jeg er her, er kjæresten på skole og jobb sammenhengende til i natt, så får ikke sett han før jeg må dra.. Kjipt, men sånn erreeee


Hva har dere gjort siden sist?

Lever jeg?

Hei kjære deg! Jeg tror kanskje du og jeg bør bli bestevenner siden du tydeligvis har tro på meg og faktisk sjekker ut bloggen, etter alle disse månedene med stillhet. HAR JO IKKE HØRT FRA MEG SIDEN I FJOR HEHEHEHHEVVE
Det å komme tilbake til militærleiren etter juleferien, det var hardt. Juleferien var bare så utrolig etterlengtet og den ble så fin, så det var ganske trist å reise tilbake. Jeg feiret selvsagt julaften hjemme hos familien, så dro jeg til Lillehammer og feiret nyttår med kjæresten på Skeikampen. Tro det eller ei, men jeg sto faktisk på ski (og knuste Thomas, da)!

Akkurat nå har jeg perm, så jeg nyter noen dager fri hjemme hos Thomas, før jeg skal på kystvakt!

Om du eksisterer, etterlat en kommentar! Du kan skrive hva som helst, jeg blir superhappy bare av å komme i kontakt med andre levende mennesker. Savner alle vennene mine utenfor leiren.. Og de jeg forlot etter at kurset ble ferdig! Blir jo knyttet samme. som søsken, og så plutselig flyttes man til et annet sted, og blir revet fra hverandre - etter å ha bodd sammen og gått oppå hverandre i mange måneder.

Tok dette bildet akkurat nå faktisk, sminkefri og med fett hår i dag, wuhuu!! Og et hårstrå på leppa wuhuu

REKRUTTSKOLEN SNART FERDIG

Nå er det snart gått 2 måneder siden jeg første gang gikk gjennom vaktporten her på Madla. Det har vært to måneder fylt med glede, frustrasjon, venting, skopuss og latter. Neste tirsdag skal vi ha avslutning og busses så bort på torsdag eller fredag. Jeg reiser da til Bergen for å ta et to-måneders kurs. Teoretisk. Ja, vi får se hvordan dét går. 

Her er bildene som er verdt å poste på bloggen!

Her hadde vi fullført hinderløypen "krigens krav". 

Vi som får fartøystjeneste, måtte gjennom et grunnleggende sikkerhetskurs (IMO60). Der lærte vi bl.a å slukke branner og hva man skal gjøre ved diverse uønskede hendelser.Hadde en koselig kveld med mange fra troppen, forrige helg. Til tross for at Kathrine slo hodet sitt og begynte å blø som en foss, var det veldig morsomt.

MILITÆRET SÅ LANGT

Hei dere! Har ikke gitt lyd fra meg på veldig lenge, men samtidig har det vært så travelt her på rekruttskolen at jeg ikke har hatt muligheten rett og slett.

 Men ja, kort og godt; Nå er jeg 1 måned ut i sjøforsvarets rekruttskole her på Madla i Stavanger. Jeg trives kjempegodt så langt på tidenes tropp - tropp 3.3.

TIl nå har vi vært gjennom Krigens krav, gassboden, 3000 meteren, kompanibåndløpet, og eksamen i sanitet, og alt har gått strålende! 

De fantastiske jentene jeg deler lugar med

 

 

 

 

Forteller mer senere, måå stikke nå! 

just nu

nettopp ankommet Trondheim, så nå venter jeg bare på flyet som skal ta meg videre til Stavanger. Hadde ingen klokke fra før av, og siden det å være presis er så viktig i militæret, måtte jeg bare kjøpe en på flyplassen. Den måtte tåle en støyt; jord og vann, og dermed ble utvalget krympet ned en del. De eneste klokkene som kunne tåle tøft terreng, var av merket Ice. Så jeg kjøpte denne:

venter med å ta av plastikken, jeg. vil nådig skrape den opp med en gang.

FORSVARET, HERE I COME

Om 10 timer sitter jeg på flyet som skal føre meg til Stavanger og sjøforsvarets rekruttskole ved Madla. Jeg har pakket bagen min i hele dag, og funnet ut at jeg antakeligvis har tatt med meg alt for mange rensekremer og andre hudprodukter, men jeg tør ikke ta sjansen på å ikke ta de med. Den kommende uken vil nok være fyllt med mye venting og lage dager. Vi skal inn til blandt annet tannlege, lege og psykolog, for å se om vi fremdeles er tjenestedyktige. Dette kommer nok til å gå greit, med mindre de oppdager at jeg bærer på en eller annnen sykdom eller noe. Er likevel litt nervøs for å bli dimmitert (sendt hjem), dette har jeg jo forberedt med på siden desember i fjor. 

Nå skal jeg i sjøforsvaret og ikke Heimevernet da (merket på uniformen på bildet), men dette er det beste jeg fikk mekket sammen haha

 

Jeg skal prøve å blogge så mye jeg kan, men kan ikke love bedre blogging enn det har vært hittil. Uansett kommer jeg til å holde dere oppdatert!

Jeg savner allerede kjæresten min masse, og lurer på hvordan det skal bli å kun få treffe ham i noen få dager per permisjon... Men det heter at kjærligheten overvinner alt, og det er jeg sikker på at den gjør óg. 

Den fineste av dem alle <3

 

 

Wihuu, skal du i militæret?

KOS 2013

LONG TIME NO SEE, dere!

 

Jeg har hatt en helt fantastisk sommer til nå. Jeg har både blitt 19 år, blitt sammen med verdens beste gutt OG vært på en fantastisk jentetur til Kos! Før sydenreisen tilbrakte jeg en uke på østlandet - hvor det faktisk  også var sydentemperaturer. I Nord-Trøndelag hadde det vært drittvær og kaldt, så Oda og jeg kjørte helt fra Abelvær og ned til Lørenskog med bil, kun fordi vi ikke orket alt dette regnet.

 

Dagsrutinene var omtrent de samme hver dag:

Stå opp klokken 10, dra til stranden

 

,spise frokost og lunsj der 

Blandt havet av mindreårige, var det jo noen søtiser. Her poserer jeg med en fra Ring Reven-bussen. 2014-russen, se opp for dem, de var hyggelige! Og jeg endte visst opp med skjorten til en av guttene fra Kongene Befaler, de guttene vi ble kjent med som hørte til den bussen, var også kjempegreie.

 

HAHAHAh,  ferietattooooo. Gjeng-tattoveringen Julie valgte, var heldigvis av henna, så den forsvant jo etterhvert.

 

dra hjem og pynte seg til middagen,

spise middag - ny restaurant hver dag ,dra hjem,skifte

,vorse 

 

, dra ut og feste natten lang

Når man er på charterferie som ung, er det obligatorisk at man skaffer seg et eksemplar av de kleine trøyene alle går med - Og det var nettopp dette som ble påskriften på skjortene våre: "#Kleinetrøyer". På baksiden står det: "Ett år forsent... ", siden det nesten ikke fantes ungdommer over 18 år der! Alle var typ 16-18...  

Da jeg våknet opp siste dagen, gikk jeg rett ut til en rassert terrasse.. Tipper det var gjengen med 95-gutter på motsatt side av leiligheten vår som hadde hatt det litt moro. Huff, de stakkars stuepikene våre ristet på hodet da jeg viste dem dette:

 

Det var trist å skulle dra hjem, men samtidig var jeg så sliten i kroppen at det var litt godt. Men om vi hadde vært der i 3 eller 4 dager til, hadde det vært perfekt.
 

Jeg har hatt tidenes ferie, dere. Den har vart i TRE måneder, siden jeg ikke skal i forsvaret før i denne måneden - og shit, ja, det er faktisk nå på mandag! Utrolig spent på hva sjøforsvaret har å tilby. Kommer til å savne kjæresten min noe helt sinsykt, da.. Savner han allerede, liksom.

 

Hva har du gjort i ferien?

 

NUTRILETT QUICK WEIGHT LOSS

Okei, det er 3 uker til jeg reiser til Kos med en gjeng herlige jenter, men dessverre blee det kanskje litt vel mye av god mat på meg i og etter russetiden - noe som synes. Det synes jeg ikke noe om, så i går spiste jeg mitt siste fete måltid (iallefall til kuren er over). 

Målet er jo å gå fra dette:

 

til dette:

Picture of Kate Upton

 

Klarer vi det? VI FÅR SE!

 

Den går ut på at jeg skal drikke shakes, 5 poser om dagen, i opptil 3 uker. Tilsammen blir det litt over 500 kalorier dagen, noe som er liiite i forhold til de 2000 man vanligvis inntar. Resultatene er dermed forventet å bli synlige! 

I dag var dag 1, og jeg har hatt så mye mer energi enn vanlig! Kansje bare fordi jeg har vært så gira? Har iallefall padlet en lengre tur med Heidi og Vera, trent og kun tatt 4 av de 5 daglige shakene. Jaaa, vil jo se bra ut!

Dagens middag og grønn te med cayennepepper. 

Kommer til å oppdatere på hvordan dette går og kanskje legge ut før/etter-bilder. ØNSK MEG LYKKE TIL.

 


Bilder fra russetiden DEL 1

RT, RT, RT, RT, RT

Russetiden 2013 har vært helt fantastisk. Den har både lukket og åpnet dører, gitt konsekvenser som sannsynligvis vil ha noe å si for livet mitt. Den har vært dyr, men jeg angrer ikke ett øre på at jeg tok del i feiringen slik som jeg gjorde. 

Jeg har ikke mange bilder, men de jeg har får dere heeer :-)

 

Jeg tror de skal være i kronologisk rekkefølge!


Dagen før russetiden startet - oppvarming backstage, for russerevyen vår. GOD S

Klokken 4 om morgenen var jeg på vandrefot mot flybussen som skulle ta oss til Værnes flyplass. Ren, fin bukse, nye converse. Den eneste dagen de var så hvite.

Cathrine og Heidi på flyet mot Oslo. GIRAAA

Bogstad Camping huset flere hundre (?) trøndere i år, og det var der jeg varmet opp første dagen med noen fantastiske folk!

Her sitter jeg på do. Ja. 

Dressen <3 <3 

Dagen derpå med Oda.

Varmer opp før rulling med Hollywood <3


Tryvann i mitt hjerteeee. Fin utsikt fra Saints!

28. April. Møtte søte Thomas den dagen - men dette bildet er nok ikke fra Tryvann 1. helgen

Klikka gjeng som tok drosje fra Majorstuen til Lillestrøm..

Tæsja singleten for å spre litt PR, sikkert

Og her ser vi den i bruk på skolen. Èn av to skoledager jeg var på i russetiden, hahha

Rar munn på dette bildet?? 

 

 

Kommer flere bilder, puseer

 

SOMMERFERIE

Det er litt sykt å tenke på at jeg nå har 3 måneders ferie før jeg skal inn i militæret. Og om én måned er jeg i Kos med jentene! Jeg gleder meg så syyykt, men siden det har gått i så mye drittmat i det siste, er jeg også nødt til å slanke meg på den ene måneden. Vel, vi får se hvordan det går.. Hvem vil vel se tjukk ut på ferie? Og nei, dette er ingen sultekur - skal bare forsøke meg på litt "clean eating".. Sålangt har jeg spist både softis, multekrem og kake i dag, så vi kan vel si at jeg starter i morgen. heheh....

 

MEN nå skal jeg legge meg, så vi blogges senereeee! Slenger med noen bilder fra forrige uke, da jeg var i Lørenskog :-) Thomas og jeg sov over hos Truls, og han hadde jo TRAMPOLINE! Fy, så morsomt det var å hoppe på en sånn en, igjen! Kan ikke huske sist jeg var på en trampoline.. "Henger bare her, jeg"Nattaaaa <3


OSLO

Hei, dere! I dag hadde vi vitnemålsutdelingen på Charlotenlund VGS. Etter 13 år, er jeg altså ferdig med grunnskolen! Jeg er voksen (på papiret)!! Det er litt skummelt, men samtidig ekstremt godt. Tror ikke akkurat jeg kommer til å savne leksene og alle innleveringene - men jeg kommer derimot til å savne klassen. Heldigvis står klassen så sterkt sammen at jeg tror de fleste av oss kommer til å holde kontakten videre. Wow, noen av dem kommer jeg sikkert ikke til å se på mange, mange år! 

Skal legge ut flere bilder tatt med speilrefleksen, dette er bare iphonebilder.. Seremonien skjedde på skolen, og etter den, dro vi til festningen og spiste fantastisk tapas. Det har vært en svært følelsesladd og fin kveld. kommer aldri til å glemme klassen min <3
Nå må jeg rydde lynkjapt og pakke sammen bagen min, for jeg stikker til flyplassen om 1 og en halv time! Hihi, skal besøke Thomas, og det ser jeg veldig fram til.

 

KOS DERE! Så snakkes vi. :-)

Besøk fra Lørenskog

Walla! Nå sitter jeg og gruer meg til å rydde hybelen min, den er nemlig helt bombet. Var en viss kjekk kar som ikke ville rydde etter seg, skjønner dere. I tillegg til at jeg må rydde opp etter han (okei, er like mye mitt rot), må jeg pakke i all hast, siden jeg må ta et fly i morgen tidlig. Vel,  i dag tidlig.. vurderer å døgne. 

Iallefall har jeg hatt to herlige dager med Thomas på besøk. Gutten hadde aldri vært i Trondheim før. Serrrrrr..

(bildet er lånt av Thomas, fotograf er Heidiii <3)

Måtte jo vise han litt rundt, da, så vi dro blandt annet til Nidarosdomen, og det var jo nesten litt morsomt for meg også, siden jeg ikke hadde "besøkt den" siden barneskolen. Man tar alltid for gitt det man har rundt seg til vanlig.

 

Senere dro vi til Tulla Fischer og spiste PETZA. Heidi bestilte seg Calzone, og den var megasvæær!

Hahaha, ikke så rart at hun ikke klarte hele.Vel, nå skal jeg bare kjappe meeeg, så vi snakkes! xoxooxoxo
GJETT HVA JEG FIKK

JEG FIKK FEM!!!

SISTE EKSAMEN GJENNOMFØRT

Jeg er ferdig på vgs, jeg er ferdig på videregående, jeg er friiiiiiiiiiiii og grunnskolen er overstått!!!!!! Jeg har hatt eksamen i norsk skriftlig, drama & samfunn, praktisk og muntlig teatereksamen og nå norsk muntlig, og det har vært et forferdelig kjør - men nå er alt dette over!!!! 

 

Får vite karakteren hvert minutt nå, og jeg tipper vel at jeg gjorde det middels bra, men akkurat nå føles det svæært uviktibg

Synsk?

I morgen trekkes jeg opp i muntlig, og jeg drømte nettopp at jeg kom opp i RLE - så om jeg gjør det, freaker jeg ut.. Jeg drømte nemlig natten før at jeg knuste skjermen på iPhonen min, og TROR DERE IKKE DET SKJEDDE SAMME DAG?! det var sykt. Jeg drømte også at en jeg kjenner dro på fisketur, og samme dag dro han på fisketur med kompisene sine! Så hvem vet, kanskje jeg plutselig har fått overnaturlige evner?

 nei, virkelig, jeg tror ikke det, altså... Men man lurer jo alltid på om det kun er tilfeldighet eller ikke.

 

Forresten, HEI! Har ikke sett dere på leeenge! Jeg har så mye å fortelle om, så mye å vise frem, men ja - nå er eksamensperioden straaks ferdig, og da får jeg jo naturligvis mye mer fritid. Jeg har jo nesten ikke kunnet puste i det siste, engang.. Men ja. 

 

OOg man må jo alltid avslutte et innlegg med et bilde, så slenger med et bilde fra russetiden, haha. random. Men ja, savner russetiden. NYT DET MENS DERE KAN, kommende russ!

 

 

Skal du opp i muntlig?

Dagens antrekk

Trendy, sant?


i kveld ble jeg operert, så nå jeg er på St. Olavs hospital her i Trondheim. jeg blir veldig godt tatt vare på og alle de ansatte her er supersnille. I går hadde jeg så vondt at jeg vred meg i smerte hele dagen og virkelig trodde jeg kom til å dø, men straks jeg våknet etter operasjonen, kjente jeg meg mye bedre.

Jeg har aldri vært innlagt på sykehuset før, så det føles litt spesielt. Hvertfall uten noe familie her.. og vi har jo eksamen neste tirsdag. Men alt vil vel ordne seg.

nyt livet, folkens.

just nu

er hos legen i dag også. Var hos legevakten i går, men smertene dempet seg ikke

RT ER OVER

nå er det 21 dager siden russetiden startet, og dagen i dag var den siste. jeg må si at det å være russ, er det beste i verden. jeg tror kanskje dette har vært de 21 beste dagene i mitt liv - selv om de etterlot meg med en hoste fra dødens dal, og en utslitt kropp (må være virus eller infeksjon eller kreft i halsen ass, jeg hoster konstant og klarer ikke sove på grunn av det)

russetiden har kostet sitt, men pengene er ikke noe jeg går og bekymrer meg over. de opplevelsene jeg har hatt, er jo uvurderlige.

det er en del valg jeg er svært glad for at jeg gjorde:

valgte russedress i stedet for bukse - ÅÅH TAKK OG PRIS

at jeg var på tryvann alle dagene, Stavanger og tusenfryd, i tillegg til 5 dager i Lørenskog (14 dager sør) - russetiden på østlandet kan ikke sammenliknes med RT i Trøndelag. Trønderne gjør ingenting ut av seg, og hverken busser eller vans er å se (i Trondheim), noe som jeg synes er utrolig kjipt. alle burde oppleve rulling, det er så morsomt!

at jeg fløy med SAS

at jeg ikke brydde meg noe særlig om å ta knuterå komme tilbake til skolen etter å ha vært to uker på østlandet og i Stavanger, var et slag i trynet. nå som RT er over, tror jeg det kan bli veldig vanskelig å konsentrere seg nok til å lese pensum opp mot eksamen. jeg synes ikke skole er det letteste for tiden, akkurat. MEN det skal ordne seg.

jeg skal blogge mer om russetiden min og kanskje legge ut en film? men nå skal jeg sove meg helt uthvilt for første gang på 21 dager

RT til nå

Walla, hilser fra Lørenskog!

tok noen knuter på skolen dagen før jeg dro hit. Nadia klarte å snuse 8 snus i 20 min!!!

I går rullet jeg med Saints. Ørene mine er sprengte og jeg har blåmerker på knærne - ELSKER DET!

I morgen drar jeg til Stavanger. Jeg må ta buss fra Oslo og det tar 1000 timer!!! men tror det blir temmelig fantastisk.

DAGENS OUTFIT

eheheehrh <3 Saints<3

Tryvann til nå

Ruller med Hollywood Golden Age nå og skal opp til tryvann. Jeg ar kost meg masse med Heidi på campingen hvor alle trønderne holder til i Oslo, mens jeg i natt og frem til nå har vært med Oda og Marte.
her er noen bilder!

tok noen knuter mens vi jeg var på hytten på Bogstad

bussen ser dere i bakgrunnen

NÅ SKJER DET

På veg mot flyplassen - skal til Tryvann!!!!!!!!! æææææææhhhæhæhæhææhæhæ


har glemt billetten da.. så må finne en måte å få skrevet den ut på!

SKOLENS RUSSELÅT

Jadda, I år er det VI som er russ - og skolen er Charlottenlund VGS, seff. I kantinen spillte vi også av russelåten vår for første gang offentlig, og den ble godt tatt i mot! Det er min gode klassevenn Alex som har produsert låten, så all cred til han -og de som står for vokaler.

Vi hadde også premiære på russerevyen vår "Get CHA head in the game" idag, og det var så sinnsykt god stemning, det! Når vi bare danset rundt i russebuksene, føltes alt så riktig. Haha. Gleder meg sånn til dredag, da er det TRYVANN MAFAKKA!!!! sykt. 

 

Men uansett - her er låta som representerer skolen vår.

 

 

 

Og her er våre rivaler sine, kreemt. 

 

Katta:

Hehehehhehe, bra ja.........wow

 

Heimdal:

liker beaten

Byåsen: 

Oi, for dette har jeg jo aldri hørt før.. 

Melhus: ........ 

styggeste driten jeg har hørt.

 

 

 

Hva synes du daaa

SHOPPING, LAVKARBO OG RUSSETID

HEEEI!!!! fy søren, så lenge det er siden sist! En måned eller noe?

Jeg har vært så opptatt med skolen, russerevyen og andre viktige ting, at jeg rett og slett ikke har hatt tid til å kunne prioritere bloggen - noe som bare slår tilbake på meg selv, siden jeg mister halvparten av leserne mine på den tiden. Unnskyld, seriøst. Jeg har liksom tusen innleveringer jeg ikke har fått gjort, dene ene holder jeg på med nå, og den har nettopp rundet 2500 ord... 

Og jeg har en MASSE bilder og så mye å fortelle!! Og det vil jeg også gjøre, men da må jeg først overføre bildene.. haha. Jeg kan iallefall kort forklare at jeg har vært i Tyskland og Amsterdam siden sist, og i Amsterdam opplevde jeg en hver flypassasjers skrekk - det kostet meg en god del penger for å si det sånn - og jeg har shoppet masse, vært på konsert, delvis reparert og pimpet russedressen min, gått på lavkarbo i en måned og ja, gleder meg sykt til russetiden. Bare 5 dager til jeg tar på meg den røde uniformen, dere!!!! Puh, det var mye å ramse opp. Jeg kommer med bilder. Vet ikke når. Men jeg har maange fine bilder. Og jeg kommer selvfølgelig til å utdype opplevelsene mine litt mer enn det jeg har gjort nå. 

Nå må jeg bare dessverre fortsette på den hersens oppgaven, og håpe at jeg blir ferdig før jeg blir helt zombie i morgen. Ønsk meg lykke til! Elsker dere som fremdeles går ved min side og ikke har gitt meg opp. 

 

AKKURAT NÅ - direkte fra Berlin

nå sitter jeg på - ikke hotell, men HOSTELrommet her i Berlin. det er kjølig og mørkt, men stemningen er topp hos oss her oppe!

her er noen bilder som nettopp er blitt knipset, uredigerte og ferske, rett fra telefonen!

Q: har du vært i Berlin?

Klassetur til tyskøand

Det var bare helt grusomt å dra på skolen i dag, etter den herlige ferien. Jeg våknet grytidlig, men var helt ør og trøtt i hele kroppen, rett og slett ikke i form.. MEN FÅR HÅPE DET ORDNER SEG TIL I MORGEN, for da bærer det til Tyskland, gitt!

bilde fra en av påskens mange opplevelser

wohoo, om 14 timer drar jeg med klassen til Berlin. jeg er ikke så begeistret for Tyskland (ennå), men forhåpentligvis vil jeg sitte igjen med et godt inntrykk!
skal prøve å få handlet omtrent alt jeg trenger av klær og slikt, så jeg er redd for at det kommer til å bli en dyr tur. på slutten av uken drar rett til Amsterdam, for så å finne vegen til årets A State Of Trance! DET BLIR VIIIIILT!!!

Slapp påske

Hei igjeen, lenge siden sist. 

Har ikke blogget en dritt denne påsken, men jeg har seriøst ikke gjort annet enn å slappe av. Jeg har bare ligget i sofaen og spilt Oblivion og Sims 3 dag inn og dag ut (jeg er helt avhengig av Oblivion, drømmer om karakteren og slikt!!!).  Hadde også overnattingsbesøk av Trine,og det var såå koselig å endelig få tilbringe tid med henne! Når man har vært venner så siden barndommen, gjør det liksom ingenting med litt avstand; alt blir som før så raskt vi møtes <3

MEN VET DERE HVA? Jeg har ødelagt russedressen min!!! Navn og etternavn ser kjempebra ut, men da jeg skulle stryke på skolenavnet, som er så langt som CHARLOTTENLUND - og i tilleg var i store bokstaver (wtf??), gikk det galt. Planen var å forme navnet som en halvsirkel bak på rumpa, men det ble bra så sinnsykt stygt og feil, at fortvilelsen tok over. Jeg tok strykejernet og prøvde å varme opp bokstavene så jeg lett kunne skrape dem av igjen, men det tar jo år og dag... Jeg aner ikke hvor mange timer jeg har brukt på å skrape bort brøkdeler av noen få bokstaver, og det ser fremdeles helt grusomt ut. Jeg er så fortvilet og føler meg som en tufs, men gjort er gjort og jeg får bare lære av situasjonen. 

Så til alle russ: Skal du stryke på noe, og er redd for at det ikke blir plass - SÅ BLIR DET IKKE PLASS!

 

 

Les mer i arkivet » November 2014 » Februar 2014 » Januar 2014
hits