Dobbeltmoralsk

Hykleri er noe av det verste jeg vet. Du står der og roper ut til verden hva den gjør galt, og så går det én dag, og du gjør akkurat det samme.

Stå ved dine prinsipper. Stå opp for deg selv og kjemp en kamp. Hva gjør du for verden? Du boikotter H&M når du får vite at slitne, overarbeidede barn står bak plaggene deres, takket være en nyhetsreportasje som alle ser ut til å få med seg, mens du neste dag kjøper billigsko, produsert i Bangladesh. Disse skoene ble laget av de små hendene på ei jente på åtte år gammel jente, som jobber dobbelt så mange timer om dagen som deg selv, og med en dagslønn mindre enn det du får i timen.

Jeg har aldri sett så mye hykleri som etter at jeg ble veganer. Mennesker som til vanlig virker oppegående og oppriktig synpatiske, skuffer meg når de plutselig forsvarer tortur, vold, lidelse og voldtekt, som alle følger med oppdrett og slakt av dyr. Noen ganger blir jeg rett og slett paff av utsagnene jeg blir møtt av. Hvordan kan du si noe sånt? Jeg vil påstå at det verste ved å være veganer er all ondskapen du ser i menneskeheten. I vennene dine, kjæresten din og til og med familiemedlemmer. Ignoranse, ignoranse, ignoranse.

Og igjen, hykleriet. Jeg kan for eksempel nevne det nylige drapet på løven Cecil. Folk RASER. Én løve med et navn, og verden gråter. Mens neshorn og elefanter daglig blir skutt for at noen tullinger tror at hornene deres fungerer som viagra. Eller hva med Yulinfestivalen som hele verden opponerte mot og hatet Kina for.

Hvorfor er det ikke greit å behandle hunder på den måten, mens det samme skjer med millioner av griser, kyr og fugler hver eneste dag? For om kineserne har en teori om at økt adrenalin i dyret fra tortur gjør kjøttet mer smakfullt, praktiserer de vel ikke da den teorien på andre dyr som skal spises? Selvfølgelig skjer det. Men slikt blir det ingen blest om - for folk er speciesister; de verdsetter "søte, fluffy dyr med masse pels og små poter", mens andre dyr ikke betyr en dritt. Speciesisme er så hverdagslig og vanlig, at det er skammelig. Men like vanlig var rasisme om vi går noen år tilbake. Sexisme. Homofobi.

Sunne brownies? Klart du kan!

Jeg bakte en kake her om dagen, en browniekake med søtpotet! Jeg har sett flere matbloggere bruke poteten i ulike oppskrifter, og har lenge ønsket å prøve det ut selv. Så da søskenbarnet mitt i går skulle konfirmeres, tok jeg med meg denne veganske godsaken. Den ble faktisk overraskende god! Denne kaken ble så god at jeg har vanskelig for å forstå at den er sunn. Så jeg spiste noen gediiiigne stykker

Det beste var at jeg fikk hele heelt for meg selv, haha.

Jeg kan godt legge ut oppskrift! Denne er jo perfekt for en hverdagslig vennekveld eller om du bare får lyst på noe søtt og godt.

17 mai

Ååh jeg bare elsker 17. mai! Det er noe i luften denne dagen - jeg kan lukte våren, høre skarptrommen som gir meg lyst til å masjere, og det flotteste av alt: folk er så glade! Overalt går smilende mennesker rundt med nydelige bunader, kjoler og dresser.

Det ble ikke noe champagnefrokost på meg i år, jeg startet heller dagen med en deilig, stor stabel amerikanske pannekaker. Hvem trenger vel egg og melk? Disse ble kjempegode og fluffy uten. Lønnesirup må man også ha.

Videre dro thomas og jeg inn til byen ganske tidlig, for vi ville se lillesøsteren hans gå i barnetoget - noe vi selvsagt gikk glipp av på sekundet. Det samme skjedde i fjor, hahah

Vi spiste pizza og burger på Tulla Fischer, og det gikk helt fint å bestille en vegansk pizza, selv om jeg ble litt skuffet over at de har endret helt på menyen sin og det ikke gikk an å få hvitløksolje istedet for tomatsaus på bunnen. Maten var helt grei, stemningen var selvsagt stresset, men vi hadde det koselig sammen den lille timen vi satt der.

De lagde pizzaen veldig enkel. Jeg spurte om de bare kunne pøse på med alle grønnsakene de hadde, og joda, det skulle de få til - her er resultatet.

Etter det spaserte vi bare gjennom byen, spiste pæreis og så på russetoget og alle de forskjellige menneskene, før vi dro hjem og slappet av etter en fin og lang dag.

Hadde du det fint på nasjonaldagen?

Har du bunad?

VEGAN CLUB SANDWICH

For to dager siden fikk jeg en intens craving ut av det blå - jeg bare MÅTTE ha club sandwich! Du vet, den deilige toasten du bestiller i syden med chips ved siden av?

Jeg tok saken til verks, og gikk i gang med å lage min egen veganske versjon.

Eggfri majones har lenge stått på handlelista uten å ha havnet i kjøleskapet, men heldigvis hadde jeg melkefri kremost tilgjengelig, så det fikk gjøre susen.

Her er den enkle oppskriften min!

Du trenger:

2 brødskiver (jo hvitere brød, jo bedre)

1 tomat

Agurk

Salatblad

Løk

Oliven

Litt sort pepper

Melkefri kremost eller eggfri majones - sikkert deilig med begge deler!

Pommes frites - helst hjemmelaget

Begynn med å riste brødskivene dine, enten i brødrister, i ovnen eller på panne og stek pommes fritesen din - jeg brukte bare en sånn ekspresspakke som du steker på brett i ovnen, uten olje. Imens kutter du tomaten og litt agurk i skiver, nok til å dekke hver brødskive. Finkutt løk og oliven, og se om toasten din nå er klar.

Spre et tykt lag majones eller kremost på hvert brød, og strø et generøst lag med sort pepper, finhakket løk og oliven over (du kan også etter egen smak krydre med urter eller annet krydder også, men jeg var ute etter en veldig ren, enkel smak). Press agurskivene ned i massen på det ene brødet, og gjør det samme med tomaten på det andre. Legg salatbladet over skiven med agurk, og legg brødskiven med påleggsiden ned over tomatskiven. Skjær over skivene på tvers, så du får to fine, like trekanter.

Nå er vel chipsen din ferdig, så den kan du dandere rundt toasten på tallerkenen.

Denne oppskriften her er veldig preget av oliven, så det er en forutsetning at du liker det, haha. Om ikke, kan du sikkert bruke soltørkede tomater i stedet! Eller bare sløyfe olivenene og tilsette litt salt.

Lykke til!

Jeg har spist dette konstant i tre dager nå (minus chipsen), det er sååå godt! Ahh gleder meg til å lage det i morgen også, tihiihhhi

Dagens middag og banankakeoppskrift

Thomas og jeg trener fast tre ganger i uka, men i dag følte jeg virkelig ikke for å trene. Jeg følte meg så utrolig sliten og trøtt, men jeg fikk på meg treningsklærne med tanken om at jeg iallefall ikke skulle trene kardio. Vel, det gikk faktisk veldig bra, og man angrer jo aldri på en økt i ettertid. Etterpå stakk vi innom butikken, for jeg manglet en del varer, blant annet bananer - og det første jeg ser når jeg kommer inn i butikken, er en stor, stappfull pose med modne bananer til kun 10 kroner! Modne bananer er jo det beste, jeg liker ikke at jeg alltid må kjøpe grønne bananer som må stå i vinduet en uke før de kan spises. Så jeg følte det var et herlig sammentreff og at jeg aldri skal tvile på om jeg burde trene eller ikke.

Siden noen av bananene var overmodne og litt for myke, fant jeg ut at jeg kunne prøve meg på en banankake. Jeg brukte ikke noe oppskrift, men den ble kjempegod, og i tillegg har den lavt fettinnhold, er gluten- og laktosefri, fri for raffinert sukker og egg.

Så ja, her er oppskriften på min sunne, gode banankake/brød.

Du trenger:

3 overmodne (helst sorte) bananer

1 ss finhakkede linfrø (tror dette kan sløyfes)

1 1/2 dl glutenfritt grovmel

1 dl glutenfritt havregryn

3 ss søtning av eget valg

3 ss valgfri plantebasert melk

1 ts vaniljepulver

1 ss olivenolje

1 ts salt

(Du kan selvfølgelig bruke fint mel i stedet for grovt, og det må heller ikke være glutenfritt. Jeg kan se for meg at det sikkert smaker bedre med lønnesirup enn Natreen som jeg brukte, men man tar jo bare det man har.)

Start med å mose bananene med en gaffel. Jeg moste dem direkte i formen jeg stekte kaken i, og denne var ikke smurt.

Når du har fått en klumpfri masse, tilsetter du søtningen, saltet og vaniljesukkeret, og rører godt om.

Nå tilsetter du resten av ingrediensene, blander alt godt sammen og strør et tynt lag med mel på toppen av kaken.

Sett inn i ovnen på 175°C og la det stå til du kan stikke en kniv i kaken, og innsiden ikke er flytende, men litt sticky. For meg tok det 20 minutter, men jeg hadde en ganske stor form.

Denne kan du spise i hverdagene, siden den er så sunn og mettende. Det var veldig godt med jorbær ved siden, og jeg ser for meg at den sikkert er god med litt syltetøy eller med bær til.

Dagens enkle middag besto av en blanding av tagliatelle og spaghetti, med en tykk tomatsaus og falafelboller. Simpelt som bare det, men fy så godt det blir om man topper det med fersk basilikum, litt ruccola og noen søte cherrytomater!

8. mars

Gratulerer med kvinnedagen, dere!

Selv om vi lever i Norge i 2015, er det mange fordommer som ikke har forbedret seg siden 1960, og likestillingen er ikke et faktum før den finner plass i hodene på alle landets menn og kvinner. Er det noe jeg ikke kan fordra, er det mennesker med steinaldertankegang, som mener at vi kjører dårligere, at vi ikke kan være forskere, og at vi ikke kan være ledere. Da jeg var i forsvaret og ble beste skytter på madla, fikk beste score over både sjø- og luftrekruttskolen, ble det store fokuset lagt på hvor FLAKS jeg hadde, og ikke hvor flink jeg hadde vært.

Som kvinne, skal du gjøre absolutt hva du vil! Du skal være den du vil være. Og vi kvinner må støtte hverandre og løfte hverandre opp, for vi har nok motstand fra før.

Såå, her kommer fire av flere tusen grunner til å være feminist (alle bilder og grunner er tatt herfra, og jeg ber på mine knær om at du stikker innom og lærer mer).

#1

På grunn av ordet "feminist"

Av en eller annen grunn er ordet feminist blitt et skjellsord, som assosieres med gretne, stygge, skitne, hårete mannehatere. Ja, for du kan ikke være feminist uten å se ut som en huleboer.

Og derfor er det mange som nekter å kalle seg for feminist, for da er man automatisk stygg og hysterisk? (Men de er "for likestilling og sånn da")

Okei, la oss få orden på dette ordet da. Hva er feminisme? Det er kampen mot sexisme. Feminismen krever like rettigheter og muligheter for alle, uansett kjønn eller legning.

#2

På grunn av voldtekt

Mange tenker at en voldtekt kun skjer i en mørk bakgate, hvor offeret trues på livet - kanskje på grunn av at vold er en del av ordet. Men de fleste voldtekter skjer mellom mennesker som allerede kjenner hverandre, i festlige omstendigheter. Det er en voldtekt så lenge en av partene ikke har lyst til å ha sex, uansett om den ene først hadde lyst, og så endret mening.

Men hva skjer så med disse kvinnene? De sitter igjen med skammen - ikke overgriperen. Og folk sier: "vel, du burde ikke drikke så mye alkohol at du blir utnyttet", eller "du skulle ikke hatt på deg den korte kjolen, du ba jo omtrent om det".

Og straffen for voldtekt i Norge? Den er en spøk! Man kan i verste fall ved en overfallsvoldtekt få 4 år i fengsel, mens en skattesviker kan få 6...

#3

På grunn av brystvorten

Om menn kan gå i bar overkropp, burde kvinner også få kunne gjøre det. Men sånn er det ikke, på grunn av overseksualiseringen av den kvinnelige kroppen. Hadde jeg gått toppløs på butikken en varm sommerdag, hadde jeg sannsynligvis blitt bedt om å gå, eller fått streng beskjed av politiet om å kle på meg.

Bilder som viser kvinnelige brystvorter på facebook og instagram, blir fjernet, men ikke de mannlige.

#4

På grunn av kjønnsrollene i showbiz

HVOR ER DE KVINNELIGE SKUESPILLERNE?

Men det er bare å tenke seg om - de aller fleste filmer har et mannlig flertall, de fleste talkshow har et mannlig flertall, og de fleste nyhetssendinger har et mannlig flertall. Synd for meg da, som drømmer om å bli skuespiller...

Jeg kunne snakket så lenge og så mye om dette, men dette er et mobilinlegg, så det tar så lang tid!

Ønsker deg uansett en fantastisk dag!

Jubileum

Den 25. juli i fjor ble Thomas og jeg sammen, så i går hadde vi vært kjærester i 7 måneder. Samtidig er det 10 måneder siden vi møttes på Tryvann - og jeg synes det er sjokkerende hvor raskt tiden har gått! Er det virkelig nesten ett år siden vi var russ? Ett år siden vi kunne gjøre alt mulig teit, men allikevel komme unna med det på grunn av den røde dressen? Hah, tydeligvis. Men jeg synes ikke lenger det er trist at den tiden er forbi, for jeg har vokst sånn på dette året, og jeg er fornøyd med tilværelsen slik den er akkurat NÅ.

Jeg er halvveis inne i turnusen, så om tre uker får jeg endelig møte Thomas igjen! Og siden tiden flyr når man har det gøy, rekker jeg vel knapt å blunke før han faktisk står foran meg.

SÅ gira er jeg!

dra tilbake

Etter snart 13 dager meg perm, blir det på tide å dra tilbake til det nye tjenestestedet. Det er blandede følelser her, jeg et superspent og nysgjerrig på hvordan det vil bli, men samtidig vet jeg at det kommer til å bli veldig tungt. Ikke tungt på grunn av arbeidsoppgavene, nødvendigvis, men med en turnus der jeg er borte 6 uker i strekk før jeg får fri. 6 uker er lenge. Om vi starter rett på sak i morgen, betyr det at jeg ikke får sett familie, venner eller Thomas før i slutten av mars...

Men uansett, kjærligheten overvinner alt, er det ikke det de sier? Og det viktigste er at jeg virkelig har fått kost meg de 12 dagene jeg har vært her!

Jeg har fått kost masse med katten til Thomas

kost masse med Thomas

Vært på teater (Kristoffer Schau var der, og han var skikkelig høy (i cm)

Vært på besøk hos en venn

Irritert Thomas

Vært på gangstertur med Thomas. (Egentlig ikke, men han så bare så sykt gangster ut her...)

Så jeg har vel egentlig ingenting å klage på - bortsett fra at i dag- siste dagen jeg er her, er kjæresten på skole og jobb sammenhengende til i natt, så får ikke sett han før jeg må dra.. Kjipt, men sånn erreeee


Hva har dere gjort siden sist?

Lever jeg?

Hei kjære deg! Jeg tror kanskje du og jeg bør bli bestevenner siden du tydeligvis har tro på meg og faktisk sjekker ut bloggen, etter alle disse månedene med stillhet. HAR JO IKKE HØRT FRA MEG SIDEN I FJOR HEHEHEHHEVVE
Det å komme tilbake til militærleiren etter juleferien, det var hardt. Juleferien var bare så utrolig etterlengtet og den ble så fin, så det var ganske trist å reise tilbake. Jeg feiret selvsagt julaften hjemme hos familien, så dro jeg til Lillehammer og feiret nyttår med kjæresten på Skeikampen. Tro det eller ei, men jeg sto faktisk på ski (og knuste Thomas, da)!

Akkurat nå har jeg perm, så jeg nyter noen dager fri hjemme hos Thomas, før jeg skal på kystvakt!

Om du eksisterer, etterlat en kommentar! Du kan skrive hva som helst, jeg blir superhappy bare av å komme i kontakt med andre levende mennesker. Savner alle vennene mine utenfor leiren.. Og de jeg forlot etter at kurset ble ferdig! Blir jo knyttet samme. som søsken, og så plutselig flyttes man til et annet sted, og blir revet fra hverandre - etter å ha bodd sammen og gått oppå hverandre i mange måneder.

Tok dette bildet akkurat nå faktisk, sminkefri og med fett hår i dag, wuhuu!! Og et hårstrå på leppa wuhuu

GJETT HVA JEG FIKK

JEG FIKK FEM!!!

SISTE EKSAMEN GJENNOMFØRT

Jeg er ferdig på vgs, jeg er ferdig på videregående, jeg er friiiiiiiiiiiii og grunnskolen er overstått!!!!!! Jeg har hatt eksamen i norsk skriftlig, drama & samfunn, praktisk og muntlig teatereksamen og nå norsk muntlig, og det har vært et forferdelig kjør - men nå er alt dette over!!!! 

 

Får vite karakteren hvert minutt nå, og jeg tipper vel at jeg gjorde det middels bra, men akkurat nå føles det svæært uviktibg

Dagens antrekk

Trendy, sant?


i kveld ble jeg operert, så nå jeg er på St. Olavs hospital her i Trondheim. jeg blir veldig godt tatt vare på og alle de ansatte her er supersnille. I går hadde jeg så vondt at jeg vred meg i smerte hele dagen og virkelig trodde jeg kom til å dø, men straks jeg våknet etter operasjonen, kjente jeg meg mye bedre.

Jeg har aldri vært innlagt på sykehuset før, så det føles litt spesielt. Hvertfall uten noe familie her.. og vi har jo eksamen neste tirsdag. Men alt vil vel ordne seg.

nyt livet, folkens.

just nu

er hos legen i dag også. Var hos legevakten i går, men smertene dempet seg ikke

RT til nå

Walla, hilser fra Lørenskog!

tok noen knuter på skolen dagen før jeg dro hit. Nadia klarte å snuse 8 snus i 20 min!!!

I går rullet jeg med Saints. Ørene mine er sprengte og jeg har blåmerker på knærne - ELSKER DET!

I morgen drar jeg til Stavanger. Jeg må ta buss fra Oslo og det tar 1000 timer!!! men tror det blir temmelig fantastisk.

DAGENS OUTFIT

eheheehrh <3 Saints<3

Tryvann til nå

Ruller med Hollywood Golden Age nå og skal opp til tryvann. Jeg ar kost meg masse med Heidi på campingen hvor alle trønderne holder til i Oslo, mens jeg i natt og frem til nå har vært med Oda og Marte.
her er noen bilder!

tok noen knuter mens vi jeg var på hytten på Bogstad

bussen ser dere i bakgrunnen

NÅ SKJER DET

På veg mot flyplassen - skal til Tryvann!!!!!!!!! æææææææhhhæhæhæhææhæhæ


har glemt billetten da.. så må finne en måte å få skrevet den ut på!

AKKURAT NÅ - direkte fra Berlin

nå sitter jeg på - ikke hotell, men HOSTELrommet her i Berlin. det er kjølig og mørkt, men stemningen er topp hos oss her oppe!

her er noen bilder som nettopp er blitt knipset, uredigerte og ferske, rett fra telefonen!

Q: har du vært i Berlin?

Klassetur til tyskøand

Det var bare helt grusomt å dra på skolen i dag, etter den herlige ferien. Jeg våknet grytidlig, men var helt ør og trøtt i hele kroppen, rett og slett ikke i form.. MEN FÅR HÅPE DET ORDNER SEG TIL I MORGEN, for da bærer det til Tyskland, gitt!

bilde fra en av påskens mange opplevelser

wohoo, om 14 timer drar jeg med klassen til Berlin. jeg er ikke så begeistret for Tyskland (ennå), men forhåpentligvis vil jeg sitte igjen med et godt inntrykk!
skal prøve å få handlet omtrent alt jeg trenger av klær og slikt, så jeg er redd for at det kommer til å bli en dyr tur. på slutten av uken drar rett til Amsterdam, for så å finne vegen til årets A State Of Trance! DET BLIR VIIIIILT!!!

Årets første russeknute..

.. SKAL gjennomføres i dag - ispinnen; bade før 1. april.

Det er PISSKALDT ute, så lurer på hvordan dette skal gå, men heldigvis er vi såppas mange som drar til stranden sammen at vi sikkert kan gire hverandre opp til å gjøre det. Haha, wish me luck!

bilde: bd.no

oss om noen timer...

HVA BEFANT SEG I PAKKEN??

lol, merker at jeg hadde skrevet et innlegg her for ganske lenge siden, der jeg lovte å vise dere hva som befant seg i en pakke.. vel, her er det!

MIneralsåpe for ansiktet med Dødehavssalt! Alle ingrediensene er fra Israel, såpen er ikke testet på dyr, alle ingrediensene er naturlige OG den koster ikke all verdens heller! Etter å ha brukt den en god stund nå, kan jeg bare konkludere med at den virkelig gjør jobben sin, huden min er blitt kjemperen og myk, null kviser på meg! kan absolutt anbefale denne til dere alle :-)

HVA VIL DERE SE MER AV PÅ BLOGGEN?

Okei, i det siste har jeg vært en ELENDIG blogger.. Og jeg er lei for det og synes det dumt at jeg får så lite tid til bloggingen, for jeg liker det virkelig! Sååå.. Jeg tenker å forbedre meg! Men da trenger jeg hjelp i fra dere.. Jeg kommer fremdeles til å være meg og blogge om det jeg føler for, men er åpen for å høre litt på hva dere synes er mest interessant at jeg blogger om!

 

Så.. Er det noe dere kunne tenke dere å se mer av i bloggen?

 

Sminke, skjønnhet?

Antrekk, klær?

Videoblogger?

Kunst, film og underholdning?

Dyrevern og vegetarianisme?
SPEAK OUT! 

Lindt konfekt!

Da venninna mi var i Budapest, kjøpte hun med en gave til meg som jeg enda ikke har vist på bloggen. Jeg har tidligere nevnt at jeg elsker sjokolade fra Lindt, så i bygave fikk jeg en veldig pen konfekteske med eksklusiv, deilig sjokolade!
Jeg ble skikkelig glad, og tro meg - DEN SMAKER HIMMELSK!!!!

Så til dere sjokoladefanatikere der ute, denne må dere prøve!

for å demonstrere smaken, gir jeg dere et stygt bilde fra nuet - SÅ god er sjokoladene i denne boksen altså

PAKKE I POSTEN!

Perfekt start på helgen!!

#instaweek

instagram har eksistert i litt over to år nå. jeg hadde appen veldig tidlig, husker jeg og på den tiden var det ikke mange som fulgte meg og jeg fulgte heller ingen - det var jo ingen av vennene mine som hadde det. heldigvis ble det så vanlig som det er i dag, føler det er "viktigere" enn facebook. (merket at det ble utrolig feil å si. hehe er ikke avhengig av noe sosialt media jeg altså lol så teit og unødvendig)

jeg heter Linniblystad på Instagram (kreativt), og vil gjerne følge flere, så kommenter gjerne brukernavnet ditt!

ukens bilder på instagram er som følger:

TADAAAA!!! er så flaut å legge ut masse bilder av meg selv, kunne liksom ønske jeg hadde en haug av kunstneriske naturbilder og slikt, men den gang ei. derfor legger jeg vanligvis ikke ut en drøss i løpet av en uke... Hva med deg?

God jul!!!!

:(

Jeg reiser til Ayia Napa!

Hei dere!

Da er det en stund siden Linni har blogget, og en hemmelig venn gjør derfor noe med saken. Linni reiser ikke til Ayia Napa, men kanskje gjør hun det en annen gang.

Fotos de la biografía

Hadde jo forsåvidt vært utrolig digg akkurat i disse vinter/regn/slapsdager, men dette er ikke et innlegg om VÆRET.

Da jeg snakket med Linni tidligere i dag nevnte hun vinterdepresjon. Jeg synes dette er et viktig tema som ikke burde skyves under et teppe, men heller ikke bli til alle tankene i hodet. Altså, hva skulle vi gjort uten årstidene dere? Hvordan kan man sette pris på en varm kopp kakao om man ikke vet hvordan det føles å traske rundt i snøen iført bløte converse?

http://data.whicdn.com/images/42840596/tumblr_mclxw0QOph1ral5oro1_500_thumb.jpg

Her kommer derfor dagens utfordring:
Når du går ut i regnet/snøren/vinden etc. neste gang kan du prøve og tenke på hvor utrolig fint det kjennes med sykt regn i ansiktet/herskapelig kul snø som surrer rundt lyktestolpene eller en phet vind som nesten dytter deg overende. Bedre fornøyelsespark tror jeg man må lete et lite stykke etter...
Manhattan Madness.TumblrSimplicity - crocodileeli: lights :)

 

 

Dubbeldate

I går var jeg så heldig å få gå på date med TO kjekke karer samtidig! Daniel, Ibrahim og jeg dro på LaBelle i byen, der vi bestilte falafelrull. Jeg hadde aldri spist der før, men den wrappen var skikkelig god!


Naaam! Anbefaler alle å prøve denne falafelrullen. 

 

GUESS WHAT

i kveld er det linjefest, selvfølgelig med halloween-tema. Hva skal jeg kle meg ut som? et lite hint:

Les mer i arkivet » August 2015 » Juni 2015 » Mai 2015
hits