Jubileum

Den 25. juli i fjor ble Thomas og jeg sammen, så i går hadde vi vært kjærester i 7 måneder. Samtidig er det 10 måneder siden vi møttes på Tryvann - og jeg synes det er sjokkerende hvor raskt tiden har gått! Er det virkelig nesten ett år siden vi var russ? Ett år siden vi kunne gjøre alt mulig teit, men allikevel komme unna med det på grunn av den røde dressen? Hah, tydeligvis. Men jeg synes ikke lenger det er trist at den tiden er forbi, for jeg har vokst sånn på dette året, og jeg er fornøyd med tilværelsen slik den er akkurat NÅ.

Jeg er halvveis inne i turnusen, så om tre uker får jeg endelig møte Thomas igjen! Og siden tiden flyr når man har det gøy, rekker jeg vel knapt å blunke før han faktisk står foran meg.

SÅ gira er jeg!

Skuffende valentine

Vel, når man befinner seg på kystvakten, mange hundre nautiske mil fra venner og kjære, er det ikke store muligheter for å få en romantisk valentine.
I mitt tilfelle jobbet jeg hele dagen, mottok ikke en eneste melding, verken på Facebook eller på telefon - ikke engang en ussel snap!! Og når du innser at du ikke er verdt en liten oppmerksomhet fra kjæresten din engang, på denne dagen, er det vel ikke stort annet å gjøre enn å gråte en skvett. (Neida, jeg gråt ikke da...)

Så dagen endte med slasking og skytespill

Ikke si det til noen, men Darth Vader er min far

Hvordan var din Valentine's Day?

dra tilbake

Etter snart 13 dager meg perm, blir det på tide å dra tilbake til det nye tjenestestedet. Det er blandede følelser her, jeg et superspent og nysgjerrig på hvordan det vil bli, men samtidig vet jeg at det kommer til å bli veldig tungt. Ikke tungt på grunn av arbeidsoppgavene, nødvendigvis, men med en turnus der jeg er borte 6 uker i strekk før jeg får fri. 6 uker er lenge. Om vi starter rett på sak i morgen, betyr det at jeg ikke får sett familie, venner eller Thomas før i slutten av mars...

Men uansett, kjærligheten overvinner alt, er det ikke det de sier? Og det viktigste er at jeg virkelig har fått kost meg de 12 dagene jeg har vært her!

Jeg har fått kost masse med katten til Thomas

kost masse med Thomas

Vært på teater (Kristoffer Schau var der, og han var skikkelig høy (i cm)

Vært på besøk hos en venn

Irritert Thomas

Vært på gangstertur med Thomas. (Egentlig ikke, men han så bare så sykt gangster ut her...)

Så jeg har vel egentlig ingenting å klage på - bortsett fra at i dag- siste dagen jeg er her, er kjæresten på skole og jobb sammenhengende til i natt, så får ikke sett han før jeg må dra.. Kjipt, men sånn erreeee


Hva har dere gjort siden sist?

Les mer i arkivet » Januar 2015 » November 2014 » Februar 2014
hits