DAGENS OUTFIT

eheheehrh <3 Saints<3

Tryvann til nå

Ruller med Hollywood Golden Age nå og skal opp til tryvann. Jeg ar kost meg masse med Heidi på campingen hvor alle trønderne holder til i Oslo, mens jeg i natt og frem til nå har vært med Oda og Marte.
her er noen bilder!

tok noen knuter mens vi jeg var på hytten på Bogstad

bussen ser dere i bakgrunnen

NÅ SKJER DET

På veg mot flyplassen - skal til Tryvann!!!!!!!!! æææææææhhhæhæhæhææhæhæ


har glemt billetten da.. så må finne en måte å få skrevet den ut på!

SKOLENS RUSSELÅT

Jadda, I år er det VI som er russ - og skolen er Charlottenlund VGS, seff. I kantinen spillte vi også av russelåten vår for første gang offentlig, og den ble godt tatt i mot! Det er min gode klassevenn Alex som har produsert låten, så all cred til han -og de som står for vokaler.

Vi hadde også premiære på russerevyen vår "Get CHA head in the game" idag, og det var så sinnsykt god stemning, det! Når vi bare danset rundt i russebuksene, føltes alt så riktig. Haha. Gleder meg sånn til dredag, da er det TRYVANN MAFAKKA!!!! sykt. 

 

Men uansett - her er låta som representerer skolen vår.

 

 

 

Og her er våre rivaler sine, kreemt. 

 

Katta:

Hehehehhehe, bra ja.........wow

 

Heimdal:

liker beaten

Byåsen: 

Oi, for dette har jeg jo aldri hørt før.. 

Melhus: ........ 

styggeste driten jeg har hørt.

 

 

 

Hva synes du daaa

SHOPPING, LAVKARBO OG RUSSETID

HEEEI!!!! fy søren, så lenge det er siden sist! En måned eller noe?

Jeg har vært så opptatt med skolen, russerevyen og andre viktige ting, at jeg rett og slett ikke har hatt tid til å kunne prioritere bloggen - noe som bare slår tilbake på meg selv, siden jeg mister halvparten av leserne mine på den tiden. Unnskyld, seriøst. Jeg har liksom tusen innleveringer jeg ikke har fått gjort, dene ene holder jeg på med nå, og den har nettopp rundet 2500 ord... 

Og jeg har en MASSE bilder og så mye å fortelle!! Og det vil jeg også gjøre, men da må jeg først overføre bildene.. haha. Jeg kan iallefall kort forklare at jeg har vært i Tyskland og Amsterdam siden sist, og i Amsterdam opplevde jeg en hver flypassasjers skrekk - det kostet meg en god del penger for å si det sånn - og jeg har shoppet masse, vært på konsert, delvis reparert og pimpet russedressen min, gått på lavkarbo i en måned og ja, gleder meg sykt til russetiden. Bare 5 dager til jeg tar på meg den røde uniformen, dere!!!! Puh, det var mye å ramse opp. Jeg kommer med bilder. Vet ikke når. Men jeg har maange fine bilder. Og jeg kommer selvfølgelig til å utdype opplevelsene mine litt mer enn det jeg har gjort nå. 

Nå må jeg bare dessverre fortsette på den hersens oppgaven, og håpe at jeg blir ferdig før jeg blir helt zombie i morgen. Ønsk meg lykke til! Elsker dere som fremdeles går ved min side og ikke har gitt meg opp. 

 

AKKURAT NÅ - direkte fra Berlin

nå sitter jeg på - ikke hotell, men HOSTELrommet her i Berlin. det er kjølig og mørkt, men stemningen er topp hos oss her oppe!

her er noen bilder som nettopp er blitt knipset, uredigerte og ferske, rett fra telefonen!

Q: har du vært i Berlin?

Klassetur til tyskøand

Det var bare helt grusomt å dra på skolen i dag, etter den herlige ferien. Jeg våknet grytidlig, men var helt ør og trøtt i hele kroppen, rett og slett ikke i form.. MEN FÅR HÅPE DET ORDNER SEG TIL I MORGEN, for da bærer det til Tyskland, gitt!

bilde fra en av påskens mange opplevelser

wohoo, om 14 timer drar jeg med klassen til Berlin. jeg er ikke så begeistret for Tyskland (ennå), men forhåpentligvis vil jeg sitte igjen med et godt inntrykk!
skal prøve å få handlet omtrent alt jeg trenger av klær og slikt, så jeg er redd for at det kommer til å bli en dyr tur. på slutten av uken drar rett til Amsterdam, for så å finne vegen til årets A State Of Trance! DET BLIR VIIIIILT!!!

Les mer i arkivet » Januar 2015 » November 2014 » Februar 2014
hits