Marit's wild party PART TWO

For Mari, startet den slik.

For Marit, startet den slik. Ved kakebordet. Jeg liker henne, jeg! Tilbrakte sikkert mesteparten av tiden der jeg óg.

Så fikk jeg billetten min til Muse! Gleden var på topp.

Stakkars Camilla hadde skadet foten sin (datt ut av vinduet, kremt), så hun måtte ta det forhåndsvis rolig. Men like glad allikevel, eller hur?

Jeg fant facinasjonen for en oreokake som var utrolig god! Den var ikke sånn som andre oreokaker, den var mer som en... kværnet oreodeigmasse - DRITGODT.

Anja fant ostepoppen. Hele kvelden gikk hun med den skålen. Det eneste som bekymret henne, var ostepoppens lukt, men da anbefalte jeg henne å spise dem med gaffel - så slipper man iallefall å få sånn grisegreier på hendene, og det gjorde hun. Serriøst folkens, dere må prøve det, det er morsomt.  Hanne var ikke like stor fan, da. 

Dette er Alex. Han blir stadig overrassket. Han er antakelig hjemme og rydder etter bursdagsfesten han holdt for to dager siden. Der ble det rotete. Stakkars Alex. 

Se på musklene mine, da. SE PÅ DE MUSKLENE. Åh, ingen som er sterkere. Kanskje Eirin.

 

Jeg tror Hanne koste seg.

Da jeg dro hjem, hadde jeg lagt igjen kameraet mitt. Det ble faktisk en del kule bilder av det. Marit er så kul.

 

Haha, så finner jeg dette på kameraet:


BÆSTE BILDET 2012 DAHH

Bursdagen til Marit

I går feiret vi bursdagen til Alex på forskudd, men denne gangen tok jeg ikke med kameraet (noe som kanskje er bra, siden det ble litt mer rot der utover kvelden enn hos marit, slik at jeg sikkert hadde mistet det uansett). MEN jeg har bildene fra Marit sin fest, og det er bra. Ja. 

 

I dag hadde vi forresten SISTE SKOLEDAG, men det har enda ikke sunket inn. Det er uvirkelig å tenke på at vi kun har ett år igjen før vi skal ut i den store, skumle verden. Jeg kunne ønske jeg kunne være 17 for alltid. Vil ikke vokse opp.

 

Men ja, Marit, ja. Hun fikk noen flotte gaver. Her forklarer Mari hva gaven hennes egentlig var, siden det som sto på arket var av et annet, rart språk.

Haha, søte Hanne som sniker på samtalen.

 

Martine hadde bakt muffins. Jeg elsker muffins. 

Her er Martine.

Her er muffinsene. 

Hvem blir vel ikke sultne av å se på dette?

Jeg likte dem iallefall.

Marit fikk flere gaver. Her åpner hun enda en.

Nøgd, ja.

 

 

 

Laster opp flere bilder litt senere, skal spise - dør av sult. 

Marit har bursdag!

Var på bursdagsfesten hennes i går og der fikk hun noen fantastiske gaver - noe hun fortjener, da. Selv sa hun at hun kun ønsket seg penger, men jeg og noen andre ga henne noe BEDRE, haha - konsertbillett til Balkan Beat Box. Hun fikk også en syyk gave av Mari - de drar til Budapest i Ungarn og skal på en Jødisk festival. Hadde med meg kameraet, men glemte det selvfølgelig igjen.. 

 

Akkurat nå slapper jeg av i bikini (haha) mens jeg spiller Minecraft. Dette blir nok tidenes chilledag. AYEAYE

VI SKAL PÅ MUSE

Hallo, Muse har konsert i Oslo Spektrum den 8. desember, og dit skal jeg! Beste Marit ringte billettservice klokka 9 om morgenen og reserverte billetter for oss, og i 11-tiden var de allerede utsolgt. Det er Camilla, Alex, Marit og jeg fra klassen som drar, og jeg gleder meg helt sykt.

 

æææh

De er jo helt syke live også, da.

 

DET BLIR SÅ BRA

 

 

Byen!

Var i byen med søteste Heidi i går. Vi var der faktisk ganske lenge, fra ett til seks, tror jeg. Det ble iallefall en del gåing, men det var sykt koselig. Jeg klarte til og med å miste telefonen, men vi fant den igjen på en butikk. Etter å ha prøvd 12 (!) kjoler på Zara og hektet fast glidelåsen slik at en av mennene som jobbet der måtte hjelpe meg (slik at alle i butikken kunne se det) , kom Andrea til byen.
Da dro vi og spiste is.

Og så bar det videre til andre butikker. Da Andrea skulle prøve litt diverse på Bik Bok, var Heidi og jeg skutt. 

vi fikk energien rakst tilbake og prøvde masse klær. Andrea fant denne nydelige blusen. 


 (kødda.)Jeg så ut som en fisk, så måtte bare blurre det ut.

 

 

Senere stakk vi til Ranheim og chillet hos Andrea. Spilte badminton og det gikk opp for meg hvor mye jeg suger. Har faktisk ikke spilt siden ungdomsskolen. Senere ble vi kjørt hjem til Byåsen og jeg overnattet der. Sykt koselig.

 

Nå holder jeg på å fikse meg, skal snart på bursdagsfest!

 

 

Vi møtte Asgeir!

Etter å ha spist oss mette på fantastisk pizza fra  Peppes på solsiden, så vi at Asgeir, sjefen over alle sjefer, sto og pratet med en gjeng litt lenger bort. Jeg hadde jo faktisk vært så smart å ta med meg speilrefleksen, så i tillegg til å få snakket med han, fikk vi noen flotte bilder! Han var skikkelig koselig og morsom og han hilste på oss alle. Tittelen på dette bilde blir da, som Asgeir sa det måtte bli;

Nå er vi store.


Morsomt. Så nå er det bare for meg å legge meg og sove lenge og godt. Kommer til å legge ut bilder fra dagen imorgen, tipper jeg. 

60-talls

I dag hadde vi siste visning av Sushi & Circus, og vi fikk tjent inn noen tusen på det - dermed blir det klassetur til Tyrkia! Slik så jeg ut idag:


Tok bilde mellom føttene, derfor det ser så rart ut, haha. Det er så godt å endelig få litt sommerfarge i huden. Det er så mye freshere enn å se ut som en blek ekling. Mye mer eksotisk. Men husk å alltid bruke solkrem, folkens. 

 

 

I kveld skal jeg på Peppes på solsiden med klassen, vi hadde nemlig høyt oppmøte på 17. mai i år, så vi vant pizzaen. Så kos, for selv var jeg jo på Abelvær akkurat da. Får nok tatt noen bilder der, da.

 

Skjer med stygge sko og forferdelige shortser??????

Altså, hele blogg-norge eier minst ett par Jeffrey Campbells, og jeg må si at jeg synes de er forferdelige. Det samme gjelder de shortsene som ser ut som bleier! Æsj, jeg ville aldri i verden gått i noe slikt.. 

- V I L M U T T S -@alexics ( ALEXANDRA) 's Instagram photos | Webstagram - the best Instagram viewerNatural Mysticthe tides are getting higherNette NesteaWe Make The Hipsters Fall In Lovenoradistricts -CATFIGHTS & BROKEN HEELS: Jeffrey Campbellnineteenth | 500 фотографий


natural is beautyyoung & wild & freeFrom a Blessing to a Curse, Algemeen album - Hyves.nlTumblrthe pursuit of happynessLOOKBOOK.nu: collective fashion consciousness.better lifeGoodnight VeronaGlamorous Princess ♔

 

Håper virkelig ikke jeg er den eneste som synes det er gravstygt.


Les mer i arkivet » August 2015 » Juni 2015 » Mai 2015
hits