MELANOTAN

Siden jeg har blitt så brun, har det gått en del rykter om at jeg går på barbiedopet. Har fått mange spørsmål angående dette, så nå skal jeg svare på det. 

Såå -- ---- -- går jeg på melanotan?

Svaret er NEI. Jeg kan selvfølgelig forstå hvorfor enkelte tror det, og personlig har jeg absolutt ingenting mot stoffet heller, men jeg føler det blir feil når jeg må gå å forklare meg til hver og en, nærmest unnskylde meg for at jeg er så brun. Jeg hadde faktisk tenkt å begynne med melanotan, men jeg har verken penger eller guts nok til å gjøre det. Liksom, det koster kjempemasse for en bitteliten krukke. For det første er jeg livredd for sprøyter og kunne aldri turt å gjort det på meg selv -for det andre har jeg blodskrekk og med sprøyter følger det med blod, gjør det ikke? 

 

Iallefall, kan hende jeg prøver det en gang, tanken har streifet meg mange ganger, men akkurat nå så bruker jeg det ikke. Jeg har blitt så brun ved at jeg faktisk rett og slett har tilbrakt veldig mye tid i solariet. Tatt ofte og lenge. Den beste følelsen i verden er jo å bare sovne i en varm og deilig solseng etter å ha slitt seg gjennom en tung og kjedelig skoledag. Jeg vil jo likevel ikke anbefale noen å sole seg så mye på så kort tid, det er ikke spesielt bra for huden.  Men jeg føler meg stygg om jeg ikke har litt farge, og denne gangen ville jeg virkelig prøve å bli brun. Trikset er å tilføre huden masse fuktighet, jeg brukte olje mens jeg solet meg f.eks. Det hjalp sikkelig. I tillegg får jeg i meg mye betakaroten, men det har vel ikke så mye å si. 

 

thirteenlittlethings:
Yolo

(bilde fra http://thirteenlittlethings.tumblr.com)

 

 

Det ligger i genene mine å bli så brun, pappa blir praktisk talt helt neger på sommeren, mange av Blystad-ene gjør det. Noe jeg er veldig glad for!

 

 

 

 

 

Åssen dag er det i dag?

Mamma og stefaren min er i bryllup, noe som betyr at jeg og brødrene har huset helt for oss selv. Til nå har Christian og jeg bare spilt Halo og spist pizza, men nå føler jeg aller mest for å se på en skikkelig bra serie - noe jeg ikke kan, siden Chris absolutt er nødt til å spille videre. 

 


Screenshot_large

Tror forressten mamma kommer til å bli sur når hun kommer hjem, for jeg sitter fremdeles i pyjamasen. Moahahaa.

  

 

 

 

 

 

fant bilde av meg selv på facebook

Jeg browset som vanlig gjennom weheartit, da jeg plutselig fant et gammelt bilde av meg selv, og bildet var fra facebooken -til en spansk, fremmed kvinne! Jeg ble ærlig talt ganske forundret. Er det et komplement, eller er det grunn til bekymring? Altså, jeg tar ikke tungt på det og synes egentlig bare det er komisk. 

 

 

Det syke er at bildet har blitt delt 86 ganger....  Hahahahah

Veldig tilfeldig at jeg fant det, egentlig. En leser tipset meg om at det samme bildet befant seg på en annen blogg, der det var brukt som et eksempel på hvilken piercing bloggeren ønsket seg. Og dette bildet er jo eldgammelt!

I DISSE EM-DAGER

Jeg merker bare at fotballentusiasmen min dabber mer og mer av nå som det er EM. Gleder meg til twitter og facebook blir spammet av noe annet. Før så jeg faktisk ganske "ofte" fotball på TV, riktignok bare om Rosenborg eller Machester United var involvert, men nå er det en hel evighet siden jeg frivillig så en kamp. Livet er virkelig for kort for å bruke hundre timer i uken på å følge med på en gjeng svette karer som løper etter en ball, iallfall for meg. Jeg har jo fremdeles de lagene jeg misliker mer enn andre og enkelte spillere jeg beundrer, men bortsett fra det så må jeg si at fotball er ganske kjedelig. Er nok mye morsommere å være der live, det kunne jeg til og med kanskje tenkt meg.. Men det gikk virkelig inn for meg i stad - jeg driter i fotball. Fotballguttene er jo ofte ganske kjekke å se på da. 

Tumblr_lmym2nngpd1qj4w96o1_500_large

Fyren til høyre. Ah.

4786700363_61d91ab260_z_large

Men det er så mye hottere med amerikansk fotball. Det er jo faktisk spennende óg! 

Tumblr_l7p9z0yhqs1qd6p3co1_500_largeTumblr_lnrmrolnz81qarksao1_500_large 

OMGGGG!!!

 

Og grunnen til at jeg sier dette? Det er rett og slett fordi jeg synes det er så tragisk med alle de jentene som later som om de interesserer seg for denne sporten, kun for å virke interessante for guttene! Tro meg, det er så sykt gjennomsiktig, tror ganske mange gjennomskuer den taktikken. Men hah, det er faktisk noe av det verste jeg vet! Det er så teit! Sier ikke at jeg selv hater fotball, jeg bare innrømmer at jeg virkelig ikke bryr meg. Dette er ikke et forsøk på å rakke ned på dere ekte fotballfans. 

Jeg gifter meg mest sannsynlig med en mann som er sportslig anlagt, men om han skal okkuppere sofaen hver gang det går en kamp, drikke øl og brøle med kompisene sine... da vet jeg ikke. Ikke det at han ikke skal få dyrke sine interesser og sånt, men jeg har liksom fått et inntrykk av at sånne karer alltid er som Pondus. Og at de blir skikkelig feite når de blir eldre. Og jeg vil IKKE ha en sånn derre typisk middelaldrende familiemann med kuppel på magen og luft i hodet. 

 

Chanel, Chanel and more Chanel + a bit of Karl Lagerfeld! | My Stylist Says

Vanligvis glad i solen..

.. Men når den gjr at jeg våkner klokka sju om morgenen fordi det er så lyst i rommet, da begynner den å bli en smule irriterende. Ikke fikk jeg til å sovne igjen heller, så nå sitter jeg her, da. 

 

292166_407382485958167_100000592577582_1488682_602805127_n_large

Drømte forresten at jeg skulle på ferie til Mallorca, men så var personen jeg reiste med så sløv at han ikke hadde hentet flybillettene, så vi kom oss jo ingen veg. Det var faktisk skikkelig ekkelt! 

 

Men ja, nå skal mamma og jeg spise frokost. Ciao!

Føler jeg liksom må legge ved et bilde av meg selv, sminkefri og glad.

 

 

JEG VIL BORT

Alle andre drar på ferie, JEG VIL ÒG! Akkurat nå sitter jeg óg ser på flybilletter på nettet og det er til og med skikkelig mange billige alternativer :((( NOEN SOM VIL REISE MED MEG??? 

Prøvde bikinien min litt tidligere i dag og fikk så lyst til å bare sløve på ei strand, drikke fargede drinker med sugerør og paraply på - veldig viktig med den paraplyen, OG BADE. Merker at man ser betraktelig bedre ut etter noen dager uten mat. Har jo praktisk talt null matlyst nå, men lurer på om jeg skal fortsette med denne dietten slik at jeg oppnår drømmekroppen?!?!?! Kommer aldri til å hende, er et matvrak uten like. Men treningen har hjulpet, da. 

 

Det er slike steder som frister mest akkurat nå:

 

Tumblr_m2sgy2h8su1qeiw87o1_500_largeTumblr_lxjarivfgw1r9tz6vo1_500_largeTumblr_lc9nx11cxp1qepmdto1_500_largeTumblr_le0stjqdh31qb62c4o1_500_largeTumblr_m24fpklsx41r4nl7ko1_500_largeTumblr_m66spcy4kf1r96yjqo1_500_large

Tumblr_lispss6cdt1qak4jbo1_500_large

 

Du kan godt få ta meg med hit assa, he he he he

 

Her er det bare drittvær akkurat nå.. Alle er liksom enten i syden eller på Hove, og i morgen skal flere av vennene mine til Danmark - og så skal de på Roskilde.. Mens jeg sitter her, alene. Jaja, får fruktsuppe nå, da får dagen gå. 

Båttur

Det er i grunn ganske eksotisk å ha vokst opp på en øy. Her om dagen dro Christian og jeg på en båttur,  det var dagen før jeg ble syk. Fikk noen få bilder. Jeg er syk, så kan liksom ikke legge ut noen bilder av meg selv. 


Åh, jeg elsker Abelvær. Det er så idyllisk her på sommeren. Akkurat i dag er det drittvær, da.. Men når det er sol - fantastisk.

 

Vi fanget en søt liten krabbe! Det var en der som var mye større, sånn typ gigantisk - men den fikk vi ikke tak i.. Marit's wild party PART TWO

For Mari, startet den slik.

For Marit, startet den slik. Ved kakebordet. Jeg liker henne, jeg! Tilbrakte sikkert mesteparten av tiden der jeg óg.

Så fikk jeg billetten min til Muse! Gleden var på topp.

Stakkars Camilla hadde skadet foten sin (datt ut av vinduet, kremt), så hun måtte ta det forhåndsvis rolig. Men like glad allikevel, eller hur?

Jeg fant facinasjonen for en oreokake som var utrolig god! Den var ikke sånn som andre oreokaker, den var mer som en... kværnet oreodeigmasse - DRITGODT.

Anja fant ostepoppen. Hele kvelden gikk hun med den skålen. Det eneste som bekymret henne, var ostepoppens lukt, men da anbefalte jeg henne å spise dem med gaffel - så slipper man iallefall å få sånn grisegreier på hendene, og det gjorde hun. Serriøst folkens, dere må prøve det, det er morsomt.  Hanne var ikke like stor fan, da. 

Dette er Alex. Han blir stadig overrassket. Han er antakelig hjemme og rydder etter bursdagsfesten han holdt for to dager siden. Der ble det rotete. Stakkars Alex. 

Se på musklene mine, da. SE PÅ DE MUSKLENE. Åh, ingen som er sterkere. Kanskje Eirin.

 

Jeg tror Hanne koste seg.

Da jeg dro hjem, hadde jeg lagt igjen kameraet mitt. Det ble faktisk en del kule bilder av det. Marit er så kul.

 

Haha, så finner jeg dette på kameraet:


BÆSTE BILDET 2012 DAHH

Bursdagen til Marit

I går feiret vi bursdagen til Alex på forskudd, men denne gangen tok jeg ikke med kameraet (noe som kanskje er bra, siden det ble litt mer rot der utover kvelden enn hos marit, slik at jeg sikkert hadde mistet det uansett). MEN jeg har bildene fra Marit sin fest, og det er bra. Ja. 

 

I dag hadde vi forresten SISTE SKOLEDAG, men det har enda ikke sunket inn. Det er uvirkelig å tenke på at vi kun har ett år igjen før vi skal ut i den store, skumle verden. Jeg kunne ønske jeg kunne være 17 for alltid. Vil ikke vokse opp.

 

Men ja, Marit, ja. Hun fikk noen flotte gaver. Her forklarer Mari hva gaven hennes egentlig var, siden det som sto på arket var av et annet, rart språk.

Haha, søte Hanne som sniker på samtalen.

 

Martine hadde bakt muffins. Jeg elsker muffins. 

Her er Martine.

Her er muffinsene. 

Hvem blir vel ikke sultne av å se på dette?

Jeg likte dem iallefall.

Marit fikk flere gaver. Her åpner hun enda en.

Nøgd, ja.

 

 

 

Laster opp flere bilder litt senere, skal spise - dør av sult. 

SO TRUE.

Marit har bursdag!

Var på bursdagsfesten hennes i går og der fikk hun noen fantastiske gaver - noe hun fortjener, da. Selv sa hun at hun kun ønsket seg penger, men jeg og noen andre ga henne noe BEDRE, haha - konsertbillett til Balkan Beat Box. Hun fikk også en syyk gave av Mari - de drar til Budapest i Ungarn og skal på en Jødisk festival. Hadde med meg kameraet, men glemte det selvfølgelig igjen.. 

 

Akkurat nå slapper jeg av i bikini (haha) mens jeg spiller Minecraft. Dette blir nok tidenes chilledag. AYEAYE

Skjønner ikke hvorfor vi ikke har fått ferie enda

Mens mine kamerater i Ytre Namdal har hatt fri i flere uker nå og har siste skoledag ganske snart, har vi hatt skole helt til nå og slutter ikke før den 22.! Først nå får vi endelig et pusterom og slipper mandagen i tillegg til idag. Senere i uka skal vi ha noe sånn derre bokskrivegreier eller noe??? Trodde vi var ferdig med alt slikt, jeg..

Iallefall, denne dagen startet ved at jeg våknet klokken halv to (har nemlig en sort rullegardin som skjuler alt av sollys, så når det faktisk var blå himmel og sol i morges, var det ingenting som kunne tyde på det inne på rommet mitt) og brukte to ekstra timer på å faktisk stå opp. Da dro jeg til byen for å kjøpe en SD-kort adapter. Kom hjem og skulle teste den, for jeg var jo sikker på at det var adapteren som var ødelagt og ikke minnebrikken, MEN SÅ GIKK DET IKKE MED DEN NYE ADAPTEREN HELLER! Så da er alle bildene mine fortapte! Det knuser faktisk hjertet mitt, for jeg hadde noen veldig viktige familiebilder der..
Vel, i byen var jeg på date med Daniel. Vi spiste veggieburger på Pair-A-Dice - den burgeren er så fantastisk! Fikk faktisk ikke dårlig samvittighet denne gangen, har jo på en måte fortjent den siden jeg har vært så flink og trent iherdig hele uken. En dag hadde jeg glemt treningsshortsen min, men jeg skulle trene, så jeg kjøpte bare en ny løpebukse. Den var fin! Men ja. Trening ja. Det var iallefall en gd burger. Håper jeg ikke blir feit nå.

 

Nå skal jeg sove i den fine Røros-skjorten min. I morgen skal jeg på bursdagsparty hos Mariiiit. Bæste.


 CRAVINGS

Daniel og jeg fikk et desperat behov for iskrem, og da altså Ben & Jerry's. Siden vi begge har trent skikkelig hardt på SATS, er vi liksom unnskyldt. Så vi stakk til byen kun for isens skyld, men SÅ VÆRDE AS. Daniel jobber jo på 7-eleven, så han tenkte at han kunne prøve en ny smak slik at han iallefall har én ekstra å evt. anbefale til kundene. Dessverre fikk vi ikke noe rabbatt, men, men.. Jeg tok faktisk ikke Cookie Dough i dag, men Half Baked. Daniel valgte Nordic Water Peace. Han synes ikke den var så god som de andre, så da vet dere det, iallefall. 

 

Selv om Half Baked er god, synes jeg ikke den slår gode, gamle cookie dough. Nå er jeg mett.. Og kvalm. Men litt sulten allikevel. 

 

LOOK OF THE DAY

Jeg går i hvitt siden jeg er så ren og snill.
VI SKAL PÅ MUSE

Hallo, Muse har konsert i Oslo Spektrum den 8. desember, og dit skal jeg! Beste Marit ringte billettservice klokka 9 om morgenen og reserverte billetter for oss, og i 11-tiden var de allerede utsolgt. Det er Camilla, Alex, Marit og jeg fra klassen som drar, og jeg gleder meg helt sykt.

 

æææh

De er jo helt syke live også, da.

 

DET BLIR SÅ BRA

 

 

SPØRSMÅLSRUNDE!!!!

 

Er en evighet siden sist, så derfor holder jeg nå på nytt en spørsmålsrunde - eller spørsmåssuppe som jeg sier, da. hehe. he.  Lager sikkert en videoblogg der jeg svarer på hva enn dere måtte lure på i morgen. Vil prøve å svare på det meste, om det ikke er helt usmakelige spørsmål, da.. 

 

 

 

ER DET NOE DU LURER PÅ?

 

minnekortet mitt er ødelagt

Driiiitt.. Mens D og jeg så Hunger Games i går på macen, ble maskinen så varm at jeg tror det var det som ødela kortet. Jeg bruker en sånn minibrikke med en konverter over, så jeg håper for all del at det bare er converteren som er gåen og ikke selve minnebrikken, for der har jeg sykt mange viktige bilder! Jeg er ganske lei meg nå.. Skal prøve å finne en ny converter-brikke slik at jeg får tatt bilder til bloggen, men enn så lenge får vi bare nøye oss med web-cameraet - dessverre.. 

 

Irriterende, I know.

DRITTKARAKTERER

Seriøst. Snittet mitt er ikke bra nå.. Om jeg får 6-ere i alle de fagene neste år som er avsluttende, blir det likevel ikke nok til å komme inn på psykologistudiene, der snittet er langt over 5, faktisk nærmere 6 blank. Noe som suger. I matte og spansk, mine svakeste fag der jeg har hatt 4 i alle år, har jeg sunket ned til 3! Åååh. Eksamen gikk nok ræva.. Nå er det liksom tusen fag jeg må ta opp!

 

Tumblr_m1oq56jlt21r1e62po1_500_large

 

Hvordan ble snittet ditt?

 

Fitspo 2012

Tumblr_m5fassvlhe1r7s1u2o1_500_large

Kinopoisk.ru-jessica-stroup-1138794_large

Tumblr_lva8sztjak1qg4z24o1_1280_large

Tumblr_lgcosqkgkf1qepwkro1_500_large

521535_398385310211507_308976924_n_large

Tumblr_lmfz7fvymu1qebxuno1_500_large

Tumblr_m0aa8dsoxf1qcmkeso1_500_large

Tumblr_lpqzvtkqcc1qcytuqo1_500_large

Aq9sxflcqaqibeg_large

Tumblr_ly2vwf0xc21r3rh21o1_500_large

 

Skal trene straks, jeg. 

 

Byen!

Var i byen med søteste Heidi i går. Vi var der faktisk ganske lenge, fra ett til seks, tror jeg. Det ble iallefall en del gåing, men det var sykt koselig. Jeg klarte til og med å miste telefonen, men vi fant den igjen på en butikk. Etter å ha prøvd 12 (!) kjoler på Zara og hektet fast glidelåsen slik at en av mennene som jobbet der måtte hjelpe meg (slik at alle i butikken kunne se det) , kom Andrea til byen.
Da dro vi og spiste is.

Og så bar det videre til andre butikker. Da Andrea skulle prøve litt diverse på Bik Bok, var Heidi og jeg skutt. 

vi fikk energien rakst tilbake og prøvde masse klær. Andrea fant denne nydelige blusen. 


 (kødda.)Jeg så ut som en fisk, så måtte bare blurre det ut.

 

 

Senere stakk vi til Ranheim og chillet hos Andrea. Spilte badminton og det gikk opp for meg hvor mye jeg suger. Har faktisk ikke spilt siden ungdomsskolen. Senere ble vi kjørt hjem til Byåsen og jeg overnattet der. Sykt koselig.

 

Nå holder jeg på å fikse meg, skal snart på bursdagsfest!

 

 

God natt

Nå er jeg egentlig litt usikker på om skolen starter til vanlig tid i morgen, så jeg har bare blitt sittende til nå. I
morgen skal jeg på shopping med Heidi, sykt lenge siden sist! Så det blir koselig.
Nå skal jeg bare legge meg, egentlig.. Så god natt!

Nya skor

Som sagt ble det et par sko på meg i dag. Måtte bare ha dem. Så på de samme skoene i går, men da hadde de bare i størrelse 38, som  er for stort. Fant dem riktignok i min størrelse på solsiden, noe som var kjempebræææ.

 


Som alle andre klær, er disse også inspirert av Louis Vuittons vårkolleksjon der gjennomsiktighet og slike blomster gikk igjen. 

@

 

Mmm, nydelig.

 

Slik så de ut på føttene:

 

Liker dem, jeg. De var også overasskende behagelige å ha på!

SPØRSMÅLSRUNDE

Spøøøørges om det kanskje hadde vært morsomt med nok en spørsmålsrunde - eller spørsmålssuppe, som jeg liker å si, heheehe. Ja.. Hva sier dere? Er jo ikke noe vits om det ikke er interesse for det, heller, so let me know!

 

Eldgammelt bilde


Shopping

Hver eneste skoledag denne uken har vi sluttet minst to timer før på skolen og det er FANTASTISK GODT. I dag sluttet vi i 11-tiden! Ibrahim og jeg dro da til solsiden for å kjøpe inn litt forskjellig. Han trengte gave til ei venninne, det samme gjorde jeg. Jeg var også nødt til å kjøpe et par sko og det fant jeg. Vi stakk også innom Outland i sentrum, og det er sykt hvor masse morsomt de har der. Vet om minst to venninner jeg kan finne gaver til derfra. Til slutt gikk vi innom Torget for å finne de siste gavene til Ibrahims venn, og der var det en butikk som enda ikke har hatt offesiekk åpningsdag, den er i morgen - Kremfresh het den. Der fikk jeg prøve en av skrubbene deres og den luktet himmelsk! De som jobbet der sa at det var flere av produktene deres som kunne spises. Personellet var kjempehyggelige, så jeg anbefaler dere å ta en tur innom.

Haha.

Nå mangler jeg bare en kjole. Var i byen i går óg, kan vise klærne jeg kjøpte litt senere. 

 

Men ja, nå skal jeg tilbake til sentrum for å prøve å finne en kjole. Frykter det vil bli dyrt. 

Peppes

Jeg elsker klassen min. Den består av søte, herlige, rare, gærne, morsomme mennesker. Vi er en dramaklasse og selvfølgelig har vi en del divaer, men det hører med. SISTE OG BESTE KLASSEN JAH!!111!

Selv om Lina, Ibrahim og jeg (oss vegetarianere) måtte vente et ekstra kvarter på pizzaen, var det skikkelig hyggelig. Og pizzaen var god! 

 

Haha, Hanne!

Cæmmypus.


Den obligatoriske Johanna-posen. Hun var syk, da.


Stygge stearinlys som kom i fokus for nardokid Mari og Martine. 

Vi sammenlignet klassebildene fra i fjord og i år. Var en del forandringer..

Hahah, håper ikke Ingeborg blir sur om hun ser dette. Eirin var søt da. Med drapsblikket sitt. 

Nardokids

 

 

Nå burde jeg vel egentlig legge meg. Er trøtt. Har prøve i morgen. Ugh.

HJELP

Jeg satt her og redigerte innlegget som nettopp ble lagt ut, da Macen plutselig, ut av det blå lager en grusom lyd! Hørtes ut som en sånn krigsalarm samtidig som det hørtes ut som om det var noen sym gråt. Jeg sitter her selv nesten på gråten, for det var utrolig ekkelt. Det var nesten som om det kunne vært Helvete selv lydene kom fra. Jeg filmet til og med litt av hendelsen. Legger den ut imorgen eller noe, nå vil jeg bare sove. Er redd.. Jeg klarte ikke å gjøre annet enn å bare klappe igjen lokket.  Ekstra ekkelt er det siden jeg så skrekkfilm tidligere i dag, og døren min står på gøtt mens det er bekmørkt bak. Jeg er ikke overtroisk, men DETTE ville skremt en hver!

Tror jeg skal ringe apple og fortelle dem om dette, for jeg har ikke noe særlig lyst til at dette skal gjentas, akkurat. Får vel bare slå den ordentlig av i første omgang og satse på at det var et engangstilfelle. 

 

 

God natt..: (

 

Vi møtte Asgeir!

Etter å ha spist oss mette på fantastisk pizza fra  Peppes på solsiden, så vi at Asgeir, sjefen over alle sjefer, sto og pratet med en gjeng litt lenger bort. Jeg hadde jo faktisk vært så smart å ta med meg speilrefleksen, så i tillegg til å få snakket med han, fikk vi noen flotte bilder! Han var skikkelig koselig og morsom og han hilste på oss alle. Tittelen på dette bilde blir da, som Asgeir sa det måtte bli;

Nå er vi store.


Morsomt. Så nå er det bare for meg å legge meg og sove lenge og godt. Kommer til å legge ut bilder fra dagen imorgen, tipper jeg. 

60-talls

I dag hadde vi siste visning av Sushi & Circus, og vi fikk tjent inn noen tusen på det - dermed blir det klassetur til Tyrkia! Slik så jeg ut idag:


Tok bilde mellom føttene, derfor det ser så rart ut, haha. Det er så godt å endelig få litt sommerfarge i huden. Det er så mye freshere enn å se ut som en blek ekling. Mye mer eksotisk. Men husk å alltid bruke solkrem, folkens. 

 

 

I kveld skal jeg på Peppes på solsiden med klassen, vi hadde nemlig høyt oppmøte på 17. mai i år, så vi vant pizzaen. Så kos, for selv var jeg jo på Abelvær akkurat da. Får nok tatt noen bilder der, da.

 

Sverdrups øye.

Skal straks dra til skolen for å sminke de som er skuespillere til stykket vårt "Sushi & Circus", en krimkomedie. Den er skikkelig morsom.

 

 

Så snakkes, dere

 

 
Øye: Lina

 

Skjer med stygge sko og forferdelige shortser??????

Altså, hele blogg-norge eier minst ett par Jeffrey Campbells, og jeg må si at jeg synes de er forferdelige. Det samme gjelder de shortsene som ser ut som bleier! Æsj, jeg ville aldri i verden gått i noe slikt.. 

- V I L M U T T S -@alexics ( ALEXANDRA) 's Instagram photos | Webstagram - the best Instagram viewerNatural Mysticthe tides are getting higherNette NesteaWe Make The Hipsters Fall In Lovenoradistricts -CATFIGHTS & BROKEN HEELS: Jeffrey Campbellnineteenth | 500 фотографий


natural is beautyyoung & wild & freeFrom a Blessing to a Curse, Algemeen album - Hyves.nlTumblrthe pursuit of happynessLOOKBOOK.nu: collective fashion consciousness.better lifeGoodnight VeronaGlamorous Princess ♔

 

Håper virkelig ikke jeg er den eneste som synes det er gravstygt.


Les mer i arkivet » Januar 2015 » November 2014 » Februar 2014
hits