SOMMERFERIE

Det er litt sykt å tenke på at jeg nå har 3 måneders ferie før jeg skal inn i militæret. Og om én måned er jeg i Kos med jentene! Jeg gleder meg så syyykt, men siden det har gått i så mye drittmat i det siste, er jeg også nødt til å slanke meg på den ene måneden. Vel, vi får se hvordan det går.. Hvem vil vel se tjukk ut på ferie? Og nei, dette er ingen sultekur - skal bare forsøke meg på litt "clean eating".. Sålangt har jeg spist både softis, multekrem og kake i dag, så vi kan vel si at jeg starter i morgen. heheh....

 

MEN nå skal jeg legge meg, så vi blogges senereeee! Slenger med noen bilder fra forrige uke, da jeg var i Lørenskog :-) Thomas og jeg sov over hos Truls, og han hadde jo TRAMPOLINE! Fy, så morsomt det var å hoppe på en sånn en, igjen! Kan ikke huske sist jeg var på en trampoline.. "Henger bare her, jeg"Nattaaaa <3


OSLO

Hei, dere! I dag hadde vi vitnemålsutdelingen på Charlotenlund VGS. Etter 13 år, er jeg altså ferdig med grunnskolen! Jeg er voksen (på papiret)!! Det er litt skummelt, men samtidig ekstremt godt. Tror ikke akkurat jeg kommer til å savne leksene og alle innleveringene - men jeg kommer derimot til å savne klassen. Heldigvis står klassen så sterkt sammen at jeg tror de fleste av oss kommer til å holde kontakten videre. Wow, noen av dem kommer jeg sikkert ikke til å se på mange, mange år! 

Skal legge ut flere bilder tatt med speilrefleksen, dette er bare iphonebilder.. Seremonien skjedde på skolen, og etter den, dro vi til festningen og spiste fantastisk tapas. Det har vært en svært følelsesladd og fin kveld. kommer aldri til å glemme klassen min <3
Nå må jeg rydde lynkjapt og pakke sammen bagen min, for jeg stikker til flyplassen om 1 og en halv time! Hihi, skal besøke Thomas, og det ser jeg veldig fram til.

 

KOS DERE! Så snakkes vi. :-)

Besøk fra Lørenskog

Walla! Nå sitter jeg og gruer meg til å rydde hybelen min, den er nemlig helt bombet. Var en viss kjekk kar som ikke ville rydde etter seg, skjønner dere. I tillegg til at jeg må rydde opp etter han (okei, er like mye mitt rot), må jeg pakke i all hast, siden jeg må ta et fly i morgen tidlig. Vel,  i dag tidlig.. vurderer å døgne. 

Iallefall har jeg hatt to herlige dager med Thomas på besøk. Gutten hadde aldri vært i Trondheim før. Serrrrrr..

(bildet er lånt av Thomas, fotograf er Heidiii <3)

Måtte jo vise han litt rundt, da, så vi dro blandt annet til Nidarosdomen, og det var jo nesten litt morsomt for meg også, siden jeg ikke hadde "besøkt den" siden barneskolen. Man tar alltid for gitt det man har rundt seg til vanlig.

 

Senere dro vi til Tulla Fischer og spiste PETZA. Heidi bestilte seg Calzone, og den var megasvæær!

Hahaha, ikke så rart at hun ikke klarte hele.Vel, nå skal jeg bare kjappe meeeg, så vi snakkes! xoxooxoxo
GJETT HVA JEG FIKK

JEG FIKK FEM!!!

SISTE EKSAMEN GJENNOMFØRT

Jeg er ferdig på vgs, jeg er ferdig på videregående, jeg er friiiiiiiiiiiii og grunnskolen er overstått!!!!!! Jeg har hatt eksamen i norsk skriftlig, drama & samfunn, praktisk og muntlig teatereksamen og nå norsk muntlig, og det har vært et forferdelig kjør - men nå er alt dette over!!!! 

 

Får vite karakteren hvert minutt nå, og jeg tipper vel at jeg gjorde det middels bra, men akkurat nå føles det svæært uviktibg

Synsk?

I morgen trekkes jeg opp i muntlig, og jeg drømte nettopp at jeg kom opp i RLE - så om jeg gjør det, freaker jeg ut.. Jeg drømte nemlig natten før at jeg knuste skjermen på iPhonen min, og TROR DERE IKKE DET SKJEDDE SAMME DAG?! det var sykt. Jeg drømte også at en jeg kjenner dro på fisketur, og samme dag dro han på fisketur med kompisene sine! Så hvem vet, kanskje jeg plutselig har fått overnaturlige evner?

 nei, virkelig, jeg tror ikke det, altså... Men man lurer jo alltid på om det kun er tilfeldighet eller ikke.

 

Forresten, HEI! Har ikke sett dere på leeenge! Jeg har så mye å fortelle om, så mye å vise frem, men ja - nå er eksamensperioden straaks ferdig, og da får jeg jo naturligvis mye mer fritid. Jeg har jo nesten ikke kunnet puste i det siste, engang.. Men ja. 

 

OOg man må jo alltid avslutte et innlegg med et bilde, så slenger med et bilde fra russetiden, haha. random. Men ja, savner russetiden. NYT DET MENS DERE KAN, kommende russ!

 

 

Skal du opp i muntlig?

Les mer i arkivet » Januar 2015 » November 2014 » Februar 2014
hits