just nu

nettopp ankommet Trondheim, så nå venter jeg bare på flyet som skal ta meg videre til Stavanger. Hadde ingen klokke fra før av, og siden det å være presis er så viktig i militæret, måtte jeg bare kjøpe en på flyplassen. Den måtte tåle en støyt; jord og vann, og dermed ble utvalget krympet ned en del. De eneste klokkene som kunne tåle tøft terreng, var av merket Ice. Så jeg kjøpte denne:

venter med å ta av plastikken, jeg. vil nådig skrape den opp med en gang.

FORSVARET, HERE I COME

Om 10 timer sitter jeg på flyet som skal føre meg til Stavanger og sjøforsvarets rekruttskole ved Madla. Jeg har pakket bagen min i hele dag, og funnet ut at jeg antakeligvis har tatt med meg alt for mange rensekremer og andre hudprodukter, men jeg tør ikke ta sjansen på å ikke ta de med. Den kommende uken vil nok være fyllt med mye venting og lage dager. Vi skal inn til blandt annet tannlege, lege og psykolog, for å se om vi fremdeles er tjenestedyktige. Dette kommer nok til å gå greit, med mindre de oppdager at jeg bærer på en eller annnen sykdom eller noe. Er likevel litt nervøs for å bli dimmitert (sendt hjem), dette har jeg jo forberedt med på siden desember i fjor. 

Nå skal jeg i sjøforsvaret og ikke Heimevernet da (merket på uniformen på bildet), men dette er det beste jeg fikk mekket sammen haha

 

Jeg skal prøve å blogge så mye jeg kan, men kan ikke love bedre blogging enn det har vært hittil. Uansett kommer jeg til å holde dere oppdatert!

Jeg savner allerede kjæresten min masse, og lurer på hvordan det skal bli å kun få treffe ham i noen få dager per permisjon... Men det heter at kjærligheten overvinner alt, og det er jeg sikker på at den gjør óg. 

Den fineste av dem alle <3

 

 

Wihuu, skal du i militæret?

KOS 2013

LONG TIME NO SEE, dere!

 

Jeg har hatt en helt fantastisk sommer til nå. Jeg har både blitt 19 år, blitt sammen med verdens beste gutt OG vært på en fantastisk jentetur til Kos! Før sydenreisen tilbrakte jeg en uke på østlandet - hvor det faktisk  også var sydentemperaturer. I Nord-Trøndelag hadde det vært drittvær og kaldt, så Oda og jeg kjørte helt fra Abelvær og ned til Lørenskog med bil, kun fordi vi ikke orket alt dette regnet.

 

Dagsrutinene var omtrent de samme hver dag:

Stå opp klokken 10, dra til stranden

 

,spise frokost og lunsj der 

Blandt havet av mindreårige, var det jo noen søtiser. Her poserer jeg med en fra Ring Reven-bussen. 2014-russen, se opp for dem, de var hyggelige! Og jeg endte visst opp med skjorten til en av guttene fra Kongene Befaler, de guttene vi ble kjent med som hørte til den bussen, var også kjempegreie.

 

HAHAHAh,  ferietattooooo. Gjeng-tattoveringen Julie valgte, var heldigvis av henna, så den forsvant jo etterhvert.

 

dra hjem og pynte seg til middagen,

spise middag - ny restaurant hver dag ,dra hjem,skifte

,vorse 

 

, dra ut og feste natten lang

Når man er på charterferie som ung, er det obligatorisk at man skaffer seg et eksemplar av de kleine trøyene alle går med - Og det var nettopp dette som ble påskriften på skjortene våre: "#Kleinetrøyer". På baksiden står det: "Ett år forsent... ", siden det nesten ikke fantes ungdommer over 18 år der! Alle var typ 16-18...  

Da jeg våknet opp siste dagen, gikk jeg rett ut til en rassert terrasse.. Tipper det var gjengen med 95-gutter på motsatt side av leiligheten vår som hadde hatt det litt moro. Huff, de stakkars stuepikene våre ristet på hodet da jeg viste dem dette:

 

Det var trist å skulle dra hjem, men samtidig var jeg så sliten i kroppen at det var litt godt. Men om vi hadde vært der i 3 eller 4 dager til, hadde det vært perfekt.
 

Jeg har hatt tidenes ferie, dere. Den har vart i TRE måneder, siden jeg ikke skal i forsvaret før i denne måneden - og shit, ja, det er faktisk nå på mandag! Utrolig spent på hva sjøforsvaret har å tilby. Kommer til å savne kjæresten min noe helt sinsykt, da.. Savner han allerede, liksom.

 

Hva har du gjort i ferien?

 

Les mer i arkivet » Januar 2015 » November 2014 » Februar 2014
hits