Pakke nr. 2 - SKUFFELSE!!

Dere vet kåpen jeg bestilte for litt siden? Vel, den ankom og gjett hva: den var for lang for meg...... På modellen så den jo perfekt ut, men det er vel kanskje fordi hun er typ 2 meter og 30 kg. Så jeg må dessverre sende den tilbake. Synd, for nå må jeg fryse helt til jeg finner den perfekte kåpen. Og det kan nok ta sin tid.

Tok ikke noe bilde med kåpen på, fordi jeg ble så irritert. Den var jo nydelig, men gikk meg til kneet, og er den ikke 100% perfekt, gidder jeg ikke å kaste bort en masse tusenlapper på noe jeg ikke er fornøyd med. Heldigvis er returen på MyTheresa gratis, da. 

Innhold i pakke nr 1!I denne pakken var deeet:


Øyenvipper! Masse øyenvipper. Faktisk 20 par øyenvipper i alt. Nå har jeg iallefall nok til Halloweenfesten
Taiwan <3 <3 <3

 

PS: dette innlegget er forhåndsskrevet, så jeg skulker ikke skolen til fordel for dette. I virkeligheten ligger jeg  i senga mi akkurat nå og er syk og elendig. 

PAKKER!!

Da jeg kom hit lå det 2 pakker og ventet på meg. Hadde helt glemt hva den ene kunne være, men da jeg åpnet den lo jeg og takket meg selv for at jeg hadde kjøpt det jeg hadde kjøpt. haha. 

 

Hallo, når du har muligheten til å gi deg selv en tittel,hvorfor ikke bare dra den helt ut? haha

 

Viser innholdet i morgen. 

 

ABELVÆR

Vet dere hva? For akkurat 17 år siden ble det født en søt og nydelig Trine Lise på sykehuset. Hun er fremdeles like nydelig og jeg er sååå glad i henne, hun er en av mine aller nærmeste venner. Vet alt om meg, liksom. Selv om jeg bor 35 mil unna og vi ikke får treffes like ofte, blir alt som før når vi endelig møtes. Og vi kan stå på badet i flere timer, sitte og sladre eller bare være helt stille uten at det er pinlig. Det er da man vet man er ekte venner, når det ikke finnes noe som heter klein stillhet. Ta vare på deg selv, Trine! Kunne ønske jeg selv var 17 år igjen, herlig alder, herlig år. 

 

Så ja, her kommer en drøss av gamle bilder!

Hahaha, hadde helt glemt dette!

 Her var vi veldig seriøse, ja! og fin jah!!11!!1 .

 

Love you <3

 

 

dagens "ÅÅÅH SÅ KULT"

Seriøst, dette ser så morsomt ut!

 

 

Gründerkamp på Øien

I vår klasse har vi en ungdomsbedrift. Hedoné heter den, og i går opptredte en del av oss på Øien i forbindelse med åpningen av gründerkampen! Oppdraget vårt var egentlig bare å lage "et kunstnerinsk innslag på 10 minutter", så vi sto egentlig veldig fritt til å gjøre hva vi ville. Likevel valgte vi å vri oppsetningens tema i retning gründere og slikt, så vi endte opp med et lite stykke der hovedpersonen slet på skolen og sugde i alt, men plutselig fikk en åpenbaring om at hun kunne bli gründer! Så hun (som spilte en gutt) lagde en gründermaskin. Enkelt og greit. haha. neida, det var veldig morsomt å jobbe med gruppen og resultatet ble bra!

Bildekred til Marit <3 3<3

Sunniva, Marit 1, Marit 2, Alex, Ylva, Hanna (som spilte det som tydeligvis var en JENTE.... ), Maja, Lina og meg!

Vi fikk godt betalt og alle ble litt satt ut da vi fikk en diger blomsterbukett i tillegg. Morsomt var det iallefall.

 

 

Vinter i november

Ja, twitter og facebook er allerede overfylt med statuser om snø, snøstorm og snømenn. Okei, har vel egentlig ikke sett så mye til de to sistnevnte der, MEN. Ja, det snør. Over natten ble Trondheim malt hvit, og for meg som har veldig lett for å fryse og som altid blir gretten og deprimert når det ikke lenger er lyst og varmt, er ikke dette akkurat tidenes gladmelding. Likevel er det så mye man kan gjøre på vinteren! Hva er vel koseligere enn å sitte inne foran peisen, med et varmt pledd og en kopp kakao, kanskje med en god film eller serie på TV'en, mens det er vått og kaldt ute?

Tumblr_lvjzu8ltqs1r7ug2go1_500_large(bilde: http://weighlessbeforesummer.tumblr.com/post/13764967326)

Tumblr_lvwhj0l7dp1r534t8o1_500_large

(bilde: http://www.tumblr.com/reblog/14545911406/LRuIcypO )

 

Man kan være likblek og se ut som et spøkelse, men isåfall gjør man det i felleskap, for alle andre er også likbleke spøkelse! Man slipper å se alle de perfekte jentene sprade rundt i bikini med sine plettfrie kropper og man kan endelig ikle seg det store yndlingsskjerfet som er for varmt til å kunne brukes på sommeren. 

 

Tumblr_lta509lw271r2slc0o1_500_large

(bilde: http://under-his-spell.tumblr.com/post/11702464529)

Nydelige vinterkåper. Nå kan vi stå på skøyter, bruke sparken og bygge snømenn! Tenne lys, spise varm suppe og ta lange bad etter å ha vært ute i kulden. I tillegg får vi adventskalenderen,  JULEN<3<3<3, julebrus og nyttårsaften på toppen av det hele! Kjenner plutselig at jeg ikke ser så mørkt på denne vinteren allikevel, jeg.

 

gammelt bilde fra julaften :-)

HEhee oi

38346_large

Tumblr_mc3h307kgp1qeweuno1_500_large

5ed2c63c148811e2a4d022000a1cdead_7_large

Tumblr_liu9w8pt1a1qi8salo1_500_large_large

 

 

LOST

Street Art 04 Street Art

ØNSKELISTE AKKURAT NÅ

(Skjørtet)

 

(blusen)

 

 

 

Ååååh, gi meg alt dette!

Militæret?

Hei jeg er Lina og jeg er litt gjesteblogger nå.. altså. Jeg opplevde nylig en meget traumatisk opplevelse; det stod LinEEEE på itslearning. Dette var meget sårende for meg i og med at mitt navn er LinA. Derimot, dette er en liten dråpe i et stort hav, men i og med at dagen har vært lang har muligens kroppen og hodet begynt å gå litt i sparebluss og jeg har vel derfor en større tendens til å overdrive. Jaja, håper dette sa noe om livet, ferskvaredisken på Coop eller noe annet som kanskje kan gi denne teksten litt mening. UANSETT. Nå skal Linni skrive om militæreeeeet! Take it away Linneeeeeey: (<3)

 

 

Og der sier vi takk til Lina. Hun burde få seg blogg, ikke sant? Hun er så underholdende. 

 

Men ja, da jeg var hjemme, lå det et brev fra forsvaret og ventet på meg! Jeg hadde fått innkalling til sesjon! Og ja - jeg skal altså møte opp i slutten av denne måneden - med andre ord blir det hard trening fremover for å kunne klare styrkeprøvene deres. For ja, jeg vil inn i militæret. Her pleier folk å enten sette noe i halsen eller bryte ut i latter, for det er seriøst ingen som tar meg seriøst når jeg sier det. Haha, hvorfor? 

Kanskje dette er meg om ett år?

Eller.. jeg skal prøve å komme inn i sjøforsvaret da, så det blir nok litt annerledes enn bildet over her. 

 

Ønsk  meg lykke til da!

 

 

ABELVÆR

Vi har høstferie nå, men hvor lenge? ikke to uker, som alle andre, men TO (!!!) dager! hallo, kan man kalle det ferie når det kun er snakk om to dager? Synes iallefall det er latterlig. Uansett, jeg tok turen til nord-Trøndelag for å tilbringe "ferien" med familien. Koser meg skikkelig. Har fått masse mat og kaker og iskrem, er konstant mett, haha. Kommer til å legge på meg til tusen, her. 

dette er prinsessekake. Den er kjempegod.

Ja.. Og dette er bare noe av maten. Har altså spist dette i tillegg til iskrem TO ganger idag. 

RIDE

Lanas nye musikkvideo ble sluppet i dag. OG JEG ELSKER DEN.

 

Den varer i 10 minutter da, så du bør se den og lytte når du faktisk har tid.  

BESTILT: MIU MIU-KÅPE

jeg hadde jo et innleg tidligere der jeg spurte om råd, jeg var og er nemlig i skikkelig kåpekrise. her om dagen spratt den midterste knappen av den nåværende kåpa mi, og det måtte jo bare være et tegn. haha. så da valgte jeg kåpe nummer to, den fra miu miu - så nå sitter jeg her i gledesrus etter å ha betalt! den kommer om bare noen få dager, og jeg gleder meg som en liten unge!!!!

Miu Miu - TWEED WOOL COAT - mytheresa.com GmbH

                                                      Miu Miu - TWEED WOOL COAT - mytheresa.com GmbH


 

 

er den ikke fin?!

Les mer i arkivet » August 2015 » Juni 2015 » Mai 2015
hits